Man met tablet
nieuwsoverzicht 13/07/2021

Vraagteken legt woorden uit

Als u iets leest, is het fijn om te begrijpen wat er bedoeld wordt. De woningcorporatiewereld gebruikt heel veel lastige woorden. Daar zijn we ons van bewust. We schrijven onze teksten in eenvoudig Nederlands. Maar soms zijn woorden lastig te vertalen naar simpel Nederlands. Zoals aftoppingsgrens, verzamelinkomen, verhuurdersverklaring, kale huur, kwaliteitseisen en integriteit. En zo zijn er nog wel meer!

Vraagteken legt woorden uit

Nieuw hulpmiddel op website

Veel bezoekers zoeken en krijgen hun informatie via onze website brabantwonen.nl. We willen natuurlijk dat de informatie die u daar kunt vinden begrijpelijk is. Daarom ontwikkelden we een nieuw hulpmiddel, dat eruit ziet als een vraagteken. Hiermee krijgt u als bezoeker – als u dat wilt – extra uitleg bij lastige woorden.

Hoe werkt het?

Vraagteken legt woorden uitNiet overal maar op sommige pagina’s staat boven de tekst een vraagteken. Als u hierop klikt, verschijnt de melding ‘Uitleg van woorden staat aan’. Deze woorden worden daarna grijs omlijnd. Klikt u op zo’n woord, dan verschijnt er een venster met uitleg. Als u op het vraagteken hebt geklikt dan blijft deze functie actief, totdat u deze weer uitzet of de cookies verwijdert.