nieuwsoverzicht 07/04/2021

Al 1.000 huurders kozen voor zonnepanelen

Op 1.000 woningen, verspreid over Oss en ‘s-Hertogenbosch liggen inmiddels 6, 8 of 10 zonnepanelen op het dak. Deze huurders wekken zelf schone energie op. Goed voor hun energierekening en voor het milieu!

Zonnepanelen

Vorig jaar deden we al een proef met zonnepanelen. Maar liefst 700 huurders kozen toen voor zonne-energie. Dat laat zien dat er vraag is naar zonnepanelen en dat huurders de noodzaak inzien van schone energie. Daarom willen we de komende jaren nog meer woningen voorzien van zonnepanelen.

Besparing op energiekosten

In totaal krijgen 3.300 bewoners een brief met een aanbod voor zonnepanelen. Zij kunnen zich aanmelden voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vervolgens krijgen ze een voorstel en na akkoord plaatsen we de zonnepanelen. Huurders betalen een maandelijkse bijdrage voor de zonnepanelen, maar besparen op hun energierekening. Hun energiekosten blijven gelijk of gaan naar beneden.

Krijg nieuwe energie

Duurzame wereld

Door onze woningen te voorzien van zonnepanelen dragen we bij aan het Klimaatakkoord van de regering en onze prestatieafspraken met gemeenten. BrabantWonen vindt het belangrijk om zich hiervoor in te zetten. Niet alleen bij bestaande woningen, maar ook bij nieuwbouwwoningen en renovatie. We blijven werken aan nieuwe en innovatieve ideeën, samen met onze partners en bewoners.

Meer informatie