nieuwsoverzicht 05/03/2021

'Hoe is het thuis?' van maart 2021 verschenen

De negende editie van de 'Hoe is het thuis?' is verstuurd. In deze nieuwsbrief leest u hoe we omgaan met reparatieverzoeken en hoe we toch met elkaar in contact blijven. Ook hebben we een mooi verhaal over Buurtbemiddeling. Bent u trouwens benieuwd naar de resultaten van de vorige poll? Die leest u ook in deze nieuwsbrief.

Hoe is het thuis-maart 2021

Hoe is het thuis?

Die vraag klinkt in deze tijd net even anders. Nederland gaat stap voor stap weer een beetje open. We mogen naar de kapper, veel kinderen en jongeren kunnen weer naar school en naar hun sportclubs. En de lente komt eraan, dus kunnen we vaker naar buiten. Toch zitten we nog altijd veel thuis. We hopen dat het goed met je gaat achter de voordeur. 

Om wat vaker contact te hebben met u, onze huurders, maken we sinds dit jaar een online magazine: 'Hoe is het thuis?'. U kunt het hieronder lezen.

Meer informatie