natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 23/02/2021

Gezocht: Enthousiaste energiecoaches met een groen hart

Vind je het leuk om mensen te helpen energie te besparen? Dan kan BrabantWonen je opleiden tot energiecoach. Als coach laat je mensen zien hoe ze invloed hebben op energiegebruik in huis. Voorlopig nog via videobellen, maar zodra het weer kan dan bezoek je mensen thuis. Je maakt ze enthousiast om te besparen.    

energiecoach

Energiecoaches zijn enthousiaste en deskundige vrijwilligers die onze bewoners informeren over energiebesparing. Wij zorgen voor een korte training. Je hoeft dus geen deskundige te zijn om je aan te melden. Als energiecoach help je bewoners bij het zo goed mogelijk gebruiken van hun energiezuinige woning. Dat gebeurt bij de mensen thuis of via videobellen.

Het is vaak even wennen in een energiezuinige nieuwbouwwoning. Door bewoners goed te informeren over alle nieuwe snufjes, kunnen ze hun woning nog beter gebruiken. Dat scheelt niet alleen energie, het zorgt ook voor een lagere energierekening.

Opleiding en onkostenvergoeding
We willen twaalf energiecoaches opleiden. De opleiding duurt drie dagen en vindt plaats als de coronamaatregelen dat weer toelaten. Wij hopen in maart of april. Het werk als energiecoach is vrijwilligerswerk, dus je krijgt geen salaris. Per gesprek (1,5 uur) ontvang je wel een onkostenvergoeding van 10 euro.

Interesse of vragen?
Wil je meer weten? Of beter: wil je je meteen aanmelden? Stuur dan een mailtje naar Janet Govers van BrabantWonen.