nieuwsoverzicht 04/02/2021

Coronamaatregelen

BrabantWonen neemt ook maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Onze kantoren zijn gesloten en onze medewerkers werken vanuit huis. We blijven bereikbaar via ons contactformulier, per e-mail en per telefoon. Het kan gebeuren dat u deze weken iets langer moet wachten voordat u een reactie van ons krijgt. Veel van onze medewerkers moeten nu hun werk combineren met de zorg voor hun gezin. We hopen dat u hier begrip voor heeft.

BrabantWonen

Onze kantoren zijn gesloten

We proberen zoveel mogelijk zaken op afstand te regelen, via e-mail, de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp.

Spoedreparaties hebben voorrang

  • U kunt alle reparatieverzoeken indienen maar de spoedreparaties gaan voor.
  • Heeft u de afgelopen weken al een reparatieverzoek ingediend, dan hoeft u niets te doen. Wij nemen contact met u op voor het inplannen van een afspraak.
  • De richtlijnen van het RIVM blijven altijd van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw spoedreparatie dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren. Daarnaast draagt onze medewerker een mondkapje en zal ook aan u vragen een mondkapje te dragen.

Gaat u verhuizen?

  • De inspecties van uw woning gaan door, maar op een andere manier. Het gaat zo.

Geldproblemen? Neem meteen contact op!

De coronamaatregelen hebben misschien gevolgen voor uw inkomen. BrabantWonen houdt daar rekening mee. Als u in de problemen komt en u denkt dat u uw huur straks niet kunt betalen, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Hier vindt u informatie over wat u moet doen als u geldproblemen heeft.

Heeft u vragen?

Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Meer informatie