nieuwsoverzicht 05/01/2021

Start verhuur flexwoningen de Fuik

Op maandag 11 januari start de verhuur van 78 flexwoningen aan De Fuik in ‘s-Hertogenbosch. Het gaat om 54 studio’s en 24 appartementen. De woningen worden energiezuinig gebouwd en zijn van alle gemakken voorzien.

Flexwoningen De Fuik

De flexwoningen zijn bedoeld voor mensen die met spoed een woning zoeken, maar niet in aanmerking komen voor urgentie. Bewoners krijgen een huurcontract van 2 jaar en behouden hun inschrijftijd. Voor studenten geldt dat hun huurcontract gelijk is aan hun studieduur.

Voor wie?

De appartementen zijn geschikt voor een- of tweepersoonshuishoudens. De studio’s zijn bestemd voor één persoon. De kale huurprijs van de studio’s is € 426,23 per maand en van de appartementen € 478,97 per maand.

Hoe kan ik reageren?

U kunt tot en met 17 januari 2021 reageren op de woningen. De woningen worden aangeboden op de website van WoonService Regionaal en StudentRoomsBrabant. Om in aanmerking te komen voor een van woningen moet u als woningzoekende ingeschreven staan bij WoonService Regionaal. Een inschrijving kost € 10 per jaar. Reageren op woningen kost niets. Wij bieden de woningen aan op basis van inschrijftijd en loting.

De Fuik projectpagina

Kijk ook bij De Fuik voor meer informatie over de woningen, plattegronden en servicekosten.

Meer informatie