natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

natuurlijk samen

nieuwsoverzicht 18/12/2020

Decembereditie online magazine 'Hoe is het thuis?' verschenen

De decembereditie van 'Hoe is het thuis?' is verstuurd. Bewoner Toos Verdonk en Paul Smeets vertellen over de zonnelift in Nieuwehagen. We roepen belangstellenden op om energiecoach te worden. We vertellen over de aangescherpte coronamaatregelen en over onze facebookpagina, die sinds afgelopen maand online is. En we leggen uit wat 'blijvertjes' zijn.

Hoe is het thuis-editie 8

Hoe is het thuis?
Die vraag klinkt in deze tijd net even anders. We zijn met z’n allen heel veel thuis. Kinderen gaan thuis naar school. Ouders werken thuis, als dat kan. En we komen juist minder bij andere mensen thuis. Bij onze vrienden, ons oma en ons opa… Toch voelt het samen, we doen het allemaal. Om wat vaker contact te hebben met u, onze huurders, maken we sinds dit jaar een online magazine: 'Hoe is het thuis?'. U kunt het hieronder lezen.

Meer informatie