nieuwsoverzicht 10/07/2020

Nieuwbouw Kloosterkwartier bereikt hoogste punt

De vlag mag in top! Vandaag bereikte het appartementengebouw ‘De Novice’ in het Kloosterkwartier in Veghel het hoogste punt. Als alles volgens planning verloopt, krijgen de nieuwe bewoners eind dit jaar de sleutel van hun appartement.

Hoogste punt Novice

BrabantWonen bouwt op deze bijzondere plek 36 betaalbare huurappartementen. De appartementen zijn bestemd voor mensen die zelfstandig wonen met thuiszorg van BrabantZorg. Ze zijn van alle gemakken voorzien en worden energiezuinig gebouwd. Dat is goed voor de portemonnee van onze huurders, maar ook voor het milieu.

Rijke geschiedenis
Het Kloosterkwartier is een bijzonder fijne plek om te wonen. Hier smelten stad en natuur, werk en ontspanning, heden en verleden samen. In het hart van Veghel, met alle voorzieningen in de buurt.

Tweekamerappartementen
Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een badkamer met toilet en een Frans balkon. Op elke verdieping is een groot gezamenlijk balkon. Daarnaast is er op iedere verdieping ook een stalling voor uw scootmobiel. De woningen zijn geschikt voor het verlenen van zorg en zijn toegankelijk voor rolstoelen en rollators.

Start verhuur
De appartementen worden vanaf half september verhuurd. Om in aanmerking te komen moet u zich inschrijven bij WoonService Regionaal. 

Meer informatie