nieuwsoverzicht 06/05/2020

Bewegen is gezond!

De voetjes gingen van de vloer in Oss! Bewoners van de Anna van Schuurmanstraat, de Bosbes en Kroezel konden vanaf hun balkon meedoen met een sportles van enthousiaste sportinstructeur Kevin Jansen. Hij zette de bewoners flink aan het werk, wat helemaal geen straf was op de muziek van ABBA, Wham! en Koos Alberts. Ook onze collega's moesten eraan geloven. Gelukkig was er een goede cooling down, zodat morgen de spierpijn hopelijk meevalt...

beweegsessie
Met de bewegingssessies willen we bewoners lekker laten bewegen, omdat ze nu niet naar hun eigen sportclubs kunnen. Maar we willen ze ook een beetje gezelligheid bieden in deze rare tijd. Even samen plezier maken. En dat is gelukt. 'Morgen weer!', aldus enkele bewoners van de Bosbes.


Voor dit initiatief werken we samen met Sport Expertise Centrum (SEC). BrabantWonen zorgt voor de complexen en het SEC voor de instructeur. Woonconsulent participatie Wim Sterks kwam met het idee en samen met wijkbeheerder Rob van Dorst en huismeester Ben van Schaik was alles snel geregeld. Op naar meer succesvolle sessies!

Hoe is het thuis?

We zijn met z’n allen heel veel thuis. En we komen juist minder bij andere mensen thuis. Bij onze vrienden, ons oma en ons opa… In deze rare periode hebben we tijdelijk een online magazine, met verhalen over (gedwongen) thuis blijven: Hoe is het thuis?
Wilt u laten weten hoe het bij u thuis is? Stuur een verhaaltje en foto of een kort filmpje van uzelf, of uw huishouden. Hoe komen jullie door deze tijd heen? En hoe kunnen wij elkaar daarbij helpen?
Mail uw bijdrage naar thuis@brabantwonen.nl. Graag met telefoonnummer, dan bellen we nog even!

Bekijk de edities van 'Hoe is het thuis?'