nieuwsoverzicht 06/05/2020

Kantoren gesloten, contact, reparaties en onderhoud gewijzigd

Natuurlijk neemt ook BrabantWonen maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij het advies van de overheid om medewerkers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Onze kantoren blijven daarom voorlopig nog gesloten. We zijn bereikbaar via ons contactformulier en per e-mail info@brabantwonen.nl. We zijn minder goed bereikbaar per telefoon. Reparaties en onderhoud gaan anders.

iedereen lekker wonen

Andere werkwijze, langere wachttijden, stuur een e-mail
We willen fysiek contact zoveel mogelijk vermijden, voor uw veiligheid en die van onszelf. En omdat we minder mensen beschikbaar hebben op kantoor, lopen sommige zaken anders dan normaal. Een paar voorbeelden:

  • Het kan voorkomen dat u langer aan de telefoon moet wachten. U kunt ons beter bereiken via het contactformulier of door een e-mail sturen naar info@brabantwonen.nl
  • U kunt tijdelijk ook geen afspraken inplannen via het klantportaal.
  • We proberen zoveel mogelijk zaken op afstand te regelen, via de telefoon of bijvoorbeeld WhatsApp.

Reparatieverzoeken

  • We gaan weer alle reparaties oppakken. U kunt dus weer reparatieverzoeken indienen.
  • Door de coronamaatregelen hebben we een grote achterstand opgelopen. We kunnen dus helaas niet alle reparaties meteen oppakken, wij vragen daarom uw geduld.
  • De richtlijnen van het RIVM zijn nog steeds van kracht. Als u of een medebewoner behoort tot de risicogroep, óf verkouden is, óf koorts heeft en/of hoest, geef dit dan aan ons door. Wij plannen uw reparatieverzoek dan op een later moment. Op het moment dat één van onze medewerkers de reparatie komt verrichten, moet u zich houden aan onze richtlijnen voor contactloos repareren.

Richtlijnen contactloos repareren

Contactloos repareren, zo werkt dat bij BrabantWonen

Klik op de afbeelding om te vergroten of kijk bij 'Meer informatie' om de pdf te downloaden.

Onderhoud

  • Bij groot onderhoud of renovatiewerkzaamheden kan het gebeuren dat wij de werkzaamheden tijdelijk stilleggen. Bijvoorbeeld als medewerkers van het aannemersbedrijf klachten krijgen en niet kunnen werken.
  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar zoals de overheid adviseert.
  • Als bewoners ziekteverschijnselen vertonen of liever geen mensen binnen laten, leggen we het werk aan hun woning stil.

Alle bewoners waar we momenteel groot onderhoud uitvoeren of gaan uitvoeren, hebben een brief ontvangen waarin we onze aanpak uitleggen.

Heeft u vragen?
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.

Meer informatie