nieuwsoverzicht 27/03/2020

Geldproblemen? Neem meteen contact op!

Veel bedrijven zijn door de coronamaatregelen gedeeltelijk of zelfs helemaal dicht. Zelfstandigen zitten vaak zonder werk. Dat heeft misschien gevolgen voor uw inkomen. BrabantWonen houdt daar rekening mee. Als u in de problemen komt en u denkt dat u uw huur straks niet kunt betalen, aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

natuurlijk samen
Samen werken we aan haalbare doelen en een blijvende oplossing. Als het nodig is, schakelen we hulpverlening in.

Geldproblemen beginnen klein. Het is belangrijk er meteen iets aan te doen, vóórdat de achterstanden te groot zijn. Wist u dat u ook contact met ons kunt opnemen als u nog geen huurachterstand heeft, maar wel bang bent dat u misschien in de problemen komt? We denken met u mee. We bieden zelfs gratis hulp aan als u even geen overzicht meer heeft over uw financiën.