nieuwsoverzicht 03/03/2020

Vraag een gratis geveltuintje aan!

Heeft u geen voortuin en wilt u uw woning én de straat vergroenen? Vraag dan een gratis geveltuintje aan! Ook dit jaar houden wij in ’s-Hertogenbosch weer een Geveltuintjesactie. Dat doen we samen met gemeente ’s-Hertogenbosch, Zayaz en Mooiland. Wees er snel bij, want alleen de eerste 100 aanmeldingen krijgen een gratis geveltuintje.

Geveltuintje aanvragen?
Ga naar de website van gemeente ’s-Hertogenbosch voor meer informatie en het aanmeldformulier.

Wat is een geveltuintje?
Een geveltuin is een strook groen die tegen de voorgevel van uw woning ligt. Deze strook ligt in de openbare ruimte of op grond van de woningcorporatie. Een geveltuintje is 1,5 stoeptegel (45 cm) breed en maximaal de breedte van de gevel. Wij leggen de geveltuin voor u aan. U koopt zelf de plantjes en onderhoudt uw geveltuintje. Zo fleurt uw woning en de straat lekker op!

Meer informatie