nieuwsoverzicht 19/02/2020

Start verhuur Piekenhoef

Van 2 tot en met 8 maart kunnen woningzoekenden reageren op de 29 energiezuinige woningen in de wijk Piekenhoef in Berghem. Bent u geïnteresseerd? Zorg er dan voor dat u ingeschreven staat bij WoonService Regionaal. De woningen worden vanaf 2 maart op WoonService Regionaal aangeboden. Vervolgens wijzen wij de woningen vanaf 9 maart toe. Dat doen we op basis van inschrijftijd. Hoe langer u staat ingeschreven, hoe groter de kans op een woning.

Fijn wonen
Piekenhoef is een groene en ruim opgezette wijk in Berghem. U heeft alle voorzieningen binnen handbereik. Natuurgebied Herperduin ligt op loopafstand van de wijk. De woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap komt u op de bergzolder. Meer informatie over de woningen leest u in de verhuurbrochure.

Energiezuinig
De woningen zijn zeer energiezuinig. Dat is goed voor uw portemonnee en het milieu. Ze zijn goed geïsoleerd en op het dak liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. De woningen hebben geen gasaansluiting. Alles gebeurt elektrisch zoals koken, de verwarming van uw huis en het verwarmen van het water. Meer weten over wonen in een energiezuinige woning? U leest er meer over in de verhuurbrochure.

Vragen en Verhuurbrochure
Kijk voor meer informatie en de verhuurbrochure op onze projectpagina Piekenhoef of neem contact met ons op.