nieuwsoverzicht 06/02/2020

Bouw appartementen Kapelsingel gestart

Deze week startte Moeskops’ Bouwbedrijf met de bouw van de 36 appartementen aan de Kapelsingel in Oss. Het appartementengebouw komt op de plek van de voormalige Soos 66. De appartementen worden begin volgend jaar opgeleverd.

Twee blokken
Het appartementengebouw bestaat uit 2 blokken. Het blok dat uitkijkt op de Kapelsingel heeft 5 lagen met in totaal 20 appartementen. Het andere blok kijkt uit op Singel 40-45 en heeft 4 lagen. Hier komen in totaal 16 appartementen. De appartementen worden energiezuinig gebouwd en zijn bestemd voor (kleine) gezinnen, stellen en alleenstaanden.

Vraag naar huurwoningen
De appartementen zijn onderdeel van het versnellingsprogramma nieuwbouw. De gemeente Oss en BrabantWonen maakten samen dit programma. Door nieuwbouw sneller uit te voeren, komen we tegemoet aan de vraag naar betaalbare huurwoningen in Oss.