nieuwsoverzicht 14/01/2020

Huurachterstand? Samen komen we eruit.

Vanaf 1 januari 2020 neemt BrabantWonen sneller contact met u op als de huur te laat binnen is. Vaak zal er niets aan de hand zijn. Maar als dat wel zo is, zijn we er op tijd bij om samen met u naar een oplossing te kijken.

iedereen lekker wonen

We werken eraan dat alle bewoners aan het begin van de maand de huur betalen. Zodat minder mensen aan het einde van de maand in de problemen komen.

Samen werken we aan haalbare doelen en een blijvende oplossing. Als het nodig is, schakelen we hulpverlening in.

Geldproblemen beginnen klein. Het is belangrijk er meteen iets aan te doen, vóórdat de achterstanden te groot zijn. Wist u dat u ons ook kunt bellen of mailen als u nog geen huurachterstand heeft, maar wel bang bent dat u misschien in de problemen komt? We denken met u mee. We bieden zelfs gratis hulp aan als u even geen overzicht meer heeft over uw financiën.  

Meer informatie