nieuwsoverzicht 06/09/2019

Brand Berghemseweg

Vannacht heeft er een grote uitslaande brand plaatsgevonden in ons appartementencomplex aan de Berghemseweg in Oss. De brand is rond 2.30 uur ontstaan vanuit een berging op de begane grond aan de kant van de Berghemseweg. De brandweer had rond 4 uur de brand brandmeester. Medewerkers van ons waren spoedig ter plaatse.

Brand Berghemseweg

De brand is overgeslagen naar de bovenliggende woningen en heeft zeven appartementen flink beschadigd, waarvan vier woningen onbewoonbaar zijn verklaard. Deze woningen zijn inmiddels gestut, zodat er geen instortingsgevaar is. Gelukkig zijn er geen gewonden. De aannemer inventariseert hoe groot de schade is en gaat aan de slag met het herstel.

Alle bewoners zijn vannacht opgevangen in café ’t Berghje en zijn in de loop van de ochtend naar hun woning teruggekeerd. De bewoners van de zeven getroffen appartementen zijn ondergebracht in een hotel. BrabantWonen zorgt voor een tijdelijke huisvesting voor deze bewoners, voor de periode dat zij niet in hun woning kunnen wonen.