nieuwsoverzicht 16/05/2019

Proef met zonnepanelen: aanbod voor 2000 huurders

Tweeduizend van onze huurders krijgen dit jaar de kans om zonnepanelen op hun dak te plaatsen. Op die manier bieden we ze de mogelijkheid om te besparen op de energiekosten, als hun huis geschikt is voor zonnepanelen. De komende jaren gaan we al onze huurders met woningen die geschikt zijn voor zonnepanelen benaderen en hun huizen voorzien van zonnepanelen.

iedereen lekker wonen

We vinden het belangrijk dat woonlasten, zoals energiekosten, betaalbaar blijven. Zonnepanelen plaatsen is een heel goede manier om dat te bereiken. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

Is uw woning geschikt voor zonnepanelen?

Helaas komen niet alle huurwoningen van BrabantWonen in aanmerking voor zonnepanelen. Dat heeft te maken met het soort woning, met de stand van het dak en of er een groot onderhoudsbeurt is gepland.

We benaderen het komende jaar tweeduizend huurders met een huis dat geschikt is voor zonnepanelen. Heeft u een brief van ons ontvangen en u wilt weten hoeveel u maandelijks kunt besparen met zonnepanelen? Vul dan het formulier in op www.brabantwonen.nl/zonnepanelen. Onze installateur komt dan bij u thuis voor een adviesgesprek.

Geen brief ontvangen?

Heeft u geen brief van ons ontvangen? Dan komt uw woning niet in aanmerking voor deze proef van de eerste tweeduizend huizen. Maar in de komende jaren gaan we bij alle huizen die geschikt zijn zonnepanelen plaatsen. Het kan zijn dat we u later alsnog benaderen. Wilt u ook zonnepanelen en wilt u niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Op www.brabantwonen.nl/zonnepanelen leest u meer informatie. U kunt uw vragen ook telefonisch aan ons stellen via 088 281 60 00. Of stuur een e-mail naar zonnepanelen@brabantwonen.nl.

Meer informatie