nieuwsoverzicht 21/03/2019

Belangrijk bericht over cv-ketels

In de uitzending van het consumentenprogramma Kassa van zaterdag 16 maart jl. werd gesproken over een onderzoek naar een aantal cv-ketels van het merk Agpo Ferolli. Een aantal modellen van deze leverancier zouden volgens het onderzoek gevaarlijk kunnen zijn.

Belangrijk bericht over cv-ketels

Overleg

Er is onderzoek gedaan naar de modellen Agpo Econpact, Agpo MegaDens, Agpo Ultima en Agpo MegaLux. Lees er meer over op de website van Kassa. In ongeveer 600 van onze woningen hangt een cv-ketel van één van deze modellen. Wij hebben daarom direct overleg gehad met onze leverancier Kemkens en Comfort Partners.

Oordeel

Gelukkig bleek na overleg met Kemkens en Comfort Partners dat er in ons bestand geen gevallen bekend zijn die bij Kassa aan de orde zijn geweest. Wij wachten momenteel op het oordeel van de keurende instanties en de leverancier van de bewuste ketels. Uiteraard zullen wij maatregelen nemen als blijkt dat dat nodig is. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Goed onderhoud is belangrijk

Het is belangrijk dat cv-ketels goed worden onderhouden. Uw cv-ketel moet in ieder geval 1 keer per 2 jaar een onderhoudsbeurt hebben gehad. Hangt in uw woning een cv-ketel van één van bovenstaande modellen van Agpo Ferolli, en maakt u zich zorgen? Neem dan gerust contact op met Kemkens in Oss, (0412) 63 05 55 of met Comfort Partners in 's-Hertogenbosch, (073) 633 93 33.

U kunt met hen een afspraak maken om de ketel na te laten kijken door een monteur. U kunt ook naar BrabantWonen bellen: 088 281 60 00 en via het keuzemenu kiezen voor cv-storing.