Orthen-Links fase 3
onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Woonwagenlocatie Brasem

BrabantWonen is met de gemeente Oss in gesprek over de herontwikkeling van de woonwagenlocatie aan de Brasem in Oss.

De plannen zijn nog in voorbereiding. De toewijzing verloopt via de gemeente Oss.

Brasem

Details

Meer ruimte voor woonwagens
De gemeente Oss heeft in 2016 haar woonwagenbeleid herzien. Daarin staat dat woonwagenbewoning in Oss mogelijk moet blijven. Daarom is het de bedoeling dat er weer 8 wagens komen op de woonwagenlocatie Brasem. BrabantWonen zal de woonwagens plaatsen en verhuren.

U kunt hier meer over lezen op de website van de gemeente Oss.

Planning
Op dit moment loopt de procedure voor wijziging van het bestemmingsplan nog. Daarna beginnen we met het inrichten van de locatie en het plaatsen van de nieuwe woonwagens. Als alles volgens planning verloopt, kunnen we hiermee aan eind 2021 starten.

Verhuur

Hoe kom ik in aanmerking?
De toewijzing verloopt via de gemeente Oss. Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst van standplaatszoekenden van de gemeente Oss? Dan kunt u contact opnemen met Nijbod: 040 25 24025.

Let op: de woonwagens worden NIET aangeboden via WoonService Regionaal. Eventuele inschrijftijd die u daar heeft opgebouwd telt niet mee. U moet zich apart aanmelden via de Nijbod.

Contact

Wilt u meer informatie over de bestemmingsplanprocedure? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Oss via het algemene telefoonnummer 14 0412 of mailen naar: woonwagenlocatiebrasem@oss.nl 

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst? Dan kunt u contact opnemen met Nijbod: 040 25 24025.

Nieuws

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.