De Pastorietuin Berlicum
Honingboom Piekenhoef Berghem
Rodenbachstraat Albrecht
Nieuwe Hoeven
Guido Gezellelaan
De Banier
Orthen-Links fase 3
Piekenhoef
onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Woonwagenlocatie Brasem

BrabantWonen werkt samen met de gemeente Oss aan de herontwikkeling van de woonwagenlocatie aan de Brasem in Oss. De plannen zijn inmiddels definitief, de inrichting van de locatie start begin 2022.

De toewijzing verloopt via de gemeente Oss.

Brasem

Details

Meer ruimte voor woonwagens
De gemeente Oss heeft in 2016 haar woonwagenbeleid herzien. Daarin staat dat woonwagenbewoning in Oss mogelijk moet blijven. Daarom is het de bedoeling dat er weer 8 wagens komen op de woonwagenlocatie Brasem. BrabantWonen zal de woonwagens plaatsen en verhuren.

U kunt hier meer over lezen op de website van de gemeente Oss.

Hoe zien de woonwagens eruit?
Op deze locatie komen 8 energiezuinige woonwagens. Elke woonwagen heeft een woonkamer, keuken, toiletruimte, badkamer en drie slaapkamers. Naast de woonwagen komt een kleine berging. De woningen krijgen geen gasaansluiting. Via zonnepanelen op het dak wordt energie opgewekt.

Planning
De bestemmingsplanprocedure is inmiddels afgerond. In januari 2022 begint de gemeente met het inrichten van de locatie. Als alles volgens planning verloopt, worden de eerste woonwagens in het voorjaar van 2022 geplaatst.

Verhuur

Hoe kom ik in aanmerking?
De toewijzing verloopt via de gemeente Oss. Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst van standplaatszoekenden van de gemeente Oss? Dan kunt u contact opnemen met Nijbod: 040 25 24025.

Let op: de woonwagens worden NIET aangeboden via WoonService Regionaal. Eventuele inschrijftijd die u daar heeft opgebouwd telt niet mee. U moet zich apart aanmelden via de Nijbod.

Contact

Wilt u meer informatie over de bestemmingsplanprocedure? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Oss via het algemene telefoonnummer 14 0412 of mailen naar: woonwagenlocatiebrasem@oss.nl 

Wilt u zich aanmelden voor de wachtlijst? Dan kunt u contact opnemen met Nijbod: 040 25 24025.

Nieuws

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.