onze projecten
NieuwbouwOpgeleverd

Willemspoort

Tussen het Koning Willem I College en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch is een heel nieuw en divers woongebied ontstaan. In Willemspoort-Noord staan 300 woningen waarvan BrabantWonen 71 appartementen verhuurt. Naast de 71 huurappartementen zijn er ook nog 75 koopappartementen en 152 middeldure huurappartementen.

Willemspoort-Noord is een samenwerking van Heijmans, gemeente ’s-Hertogenbosch, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en BrabantWonen. De 71 huurappartementen zijn in oktober 2019 opgeleverd.

Details

De 71 huurappartementen maken deel uit van de markante woontoren en liggen op de onderste 6 lagen. De koopappartementen liggen op de hogere lagen en in de woontoren.

Indeling
In totaal zijn er 25 verschillende typen appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer, 1 of 2 slaapkamers, een open keuken, badkamer, toilet en een terras of balkon. De appartementen hebben een eigen berging in de kelder of bij het appartement zelf. U kunt aan de achterkant van het appartementengebouw parkeren. Hier kunt u een eigen parkeerplek huren van BrabantWonen. In de omgeving zijn geen andere plekken voor het parkeren van uw auto.

Voor wie?
De appartementen zijn geschikt voor een brede doelgroep: jong, oud, kleine gezinnen, stellen of alleenstaanden. Inmiddels zijn alle appartementen verhuurd.

Meer informatie