Willemspoort

Tussen het Koning Willem I College en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch verrijst een nieuw woongebied. In Willemspoort-Noord komen ruim 300 woningen waarvan BrabantWonen 71 appartementen gaat verhuren. Naast de 71 huurappartementen komen er ook nog 75 koopappartementen en 152 middeldure huurappartementen.

Willemspoort-Noord is een samenwerking van Heijmans, gemeente ’s-Hertogenbosch, het Jeroen Bosch Ziekenhuis en BrabantWonen. De 71 appartementen worden eind 2019 opgeleverd.

Details

De 71 huurappartementen maken deel uit van de markante woontoren en liggen op de onderste 6 lagen. De koopappartementen liggen op de hogere lagen en in de woontoren.

Indeling
In totaal zijn er 25 verschillende typen appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer, 1 of 2 slaapkamers, een open keuken, badkamer, toilet en een terras of balkon. De appartementen hebben een eigen berging in de kelder of bij het appartement zelf.

Parkeren
U kunt aan de achterkant van het appartementengebouw parkeren. Hier kunt u een eigen parkeerplek huren van BrabantWonen. In de omgeving zijn geen andere plekken voor het parkeren van uw auto.

Voor wie?
De appartementen zijn geschikt voor een brede doelgroep: jong, oud, kleine gezinnen, stellen of alleenstaanden.

Huren

Start verhuur
De verhuur start op 19 augustus 2019. Tot en met 25 augustus 2019 kunt u reageren via WoonService.

Verhuurbrochure
In de verhuurbrochure vindt u van elk type appartement een plattegrond.

Huurprijzen
In het overzicht Huurprijzen Willemspoort vindt u een overzicht van alle appartementen, huurprijzen en servicekosten.

Heeft u interesse in een sociale huurwoning in Willemspoort-Noord? De verhuur verloopt via WoonService. Zorg dat u ingeschreven staat bij WoonService. Uw inschrijfduur is namelijk van belang bij het toewijzen van de woning. De start van de verhuur kondigen we vooraf aan via een advertentie in het Stadsblad en op de website van WoonService.
 

Verhuurbrochure

Contact

Heeft u interesse in één van onze huurappartementen, neem dan contact met ons op.

Nieuws

 • Markante woontoren Willemspoort bereikt hoogste punt

  Markante woontoren Willemspoort bereikt hoogste punt

  20 dec. 2018

  Woensdagmiddag 19 december bereikte de meest gezichtsbepalende woontoren van Willemspoort het hoogste punt. Dit is het laatste gebouw dat aan de noordkant van Willemspoort gerealiseerd wordt. Hiermee worden nog eens 28 koopappartementen, 1 studio en 71 sociale huurappartementen toegevoegd aan deze nieuwe wijk.

  In maart 2018 is gestart met de bouw van de laatste toren in het noordelijke deel van Willemspoort. Heijmans maakt voor een deel van het gebouw gebruik van het zogenaamd tunnelsysteem, waardoor dit appartementencomplex in hoog tempo gerealiseerd wordt. Op het dak komen circa 233 zonnepanelen die voor circa 50.000 kWh/jaar aan duurzame energie oplevert. Alle koopappartementen zijn inmiddels verkocht. BrabantWonen start medio 2019 met de verhuur van de sociale huurappartementen. De oplevering van dit gebouw is naar verwachting eind 2019.

  Willemspoort

  Als deze woontoren klaar is, zijn er in het noordelijke deel van Willemspoort in totaal 302 appartementen gerealiseerd in zes woontorens. Deze zijn onderverdeeld in 71 sociale huurappartementen, 75 koopappartementen en 152 middeldure huurappartementen.

  Heijmans, BrabantWonen en de gemeente ’s-Hertogenbosch werken samen aan de ontwikkeling en realisatie van Willemspoort. Hier, in deelplan Noord en later in Zuid, komt een mix van wonen, zorg gerelateerde en zorg ondersteunende functies, bedrijvigheid en horeca.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op