onze projecten
NieuwbouwOpgeleverd

Verbouwing Maashorst

BrabantWonen verbouwde een deel van de Maashorst in Megen. Dit wooncomplex was ooit een zorglocatie en bestaat uit twee delen. Een deel bestaat uit 24 appartementen die wij verhuren aan senioren. Het andere deel stond leeg. Hier waren voorheen de verpleeghuiskamers. In dit deel bouwde BrabantWonen de afgelopen tijd 13 nieuwe appartementen en 3 studio's. Deze zijn inmiddels allemaal verhuurd.

Oplevering
De appartementen zijn in april van dit jaar opgeleverd.

Aannemer
We voerden dit project uit in samenwerking met Muller Bouw uit Oss.

Maashorst

Details

13 appartementen en 3 studio’s
Sinds de verbouwing bestaat de voormalige zorgvleugel uit 13 tweekamerappartementen en 3 studio’s. Deze zijn allemaal bereikbaar met de lift.

Voor wie?
Er gelden geen leeftijdseisen. Iedereen kan reageren op deze appartementen. Jongeren krijgen voorrang bij het toewijzen van de studio's. Daarnaast kijken we of woningzoekenden sociale en/of economische binding met Megen hebben.

Verhuur

Kale huurprijzen

Appartementen

€ 550,14 : Kerklaan 51, 53, 57, 65, 75
€ 528,75 : Kerklaan 59, 61, 67, 69
€ 582,22 : Kerklaan 55, 63
€ 576,89 : Kerklaan 71
€ 523,38 : Kerklaan 73

 
Studio's 

€ 365,36 : Kerklaan 77
€ 345,88 : Kerklaan 79, 81

 
Wanneer kom ik in aanmerking?
De appartementen zijn geschikt voor starters en doorstromers. Er gelden geen leeftijdseisen. Jongeren krijgen voorrang bij de toewijzing van studio's. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService.

Brochure

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klant Informatie Centrum.

Nieuws

 • Nieuwe toekomst voor Maashorst in Megen

  Nieuwe toekomst voor Maashorst in Megen

  10 sep. 2019

  In het hartje van Megen ligt Maashorst, een voormalig verzorgingshuis. Sinds enkele jaren staat een deel van het gebouw leeg. Hier komt binnenkort verandering in.

  BrabantWonen is eigenaar van het gebouw en start met een grote verbouwing. We verbouwen de leegstaande zorgkamers tot dertien tweekamerappartementen en drie studio’s. Voor BrabantWonen is dit de eerste keer dat we een zorglocatie ombouwen naar een woonlocatie. Woensdag 4 september informeerden we bewoners en overige gebruikers van Maashorst over onze plannen. De reacties waren enthousiast en positief.

  Jongeren voorrang

  Voor de nieuwe appartementen geldt geen leeftijdsgrens. Bij de verhuur van de drie studio’s krijgen jongeren tot 23 jaar voorrang. Dit is een nadrukkelijke wens van de bewoners van Megen. Er zijn namelijk weinig mogelijkheden voor jongeren om in Megen op zichzelf te wonen.

  Interesse?

  We starten waarschijnlijk al in november van dit jaar met de verbouwing. Naar verwachtingen leveren we de appartementen en studio’s halverwege 2020 op. Heeft u interesse in een van deze woningen? Schrijf u dan in als woningzoekende bij www.woonserviceregionaal.nl