Verbouwing Maashorst

BrabantWonen verbouwt een deel van de Maashorst in Megen. Dit wooncomplex was ooit een zorglocatie en bestaat uit twee delen. Een deel bestaat uit 24 appartementen die wij verhuren aan senioren. Het andere deel staat leeg. Hier waren voorheen de verpleeghuiskamers. In dit deel komen nu 13 nieuwe appartementen en 3 studio's.

Planning
De werkzaamheden zijn inmiddels gestart. We verwachten halverwege 2020 hiermee klaar te zijn.

Aannemer
We voeren dit project uit in samenwerking met Muller Bouw uit Oss.

Maashorst

Details

13 appartementen en 3 studio’s
Na de verbouwing  bestaat de voormalige zorgvleugel uit 12 tweekamerappartementen. Deze zijn bereikbaar met de lift. Verder komen er 3 studio's en 1 tweekamerappartement op de bovenste verdieping. Deze zijn bereikbaar met een trap.   

Voor wie?
Er gelden geen leeftijdseisen. Iedereen kan reageren op deze appartementen. Jongeren krijgen voorrang bij de toewijzing van de studio's. Daarnaast kijken we of woningzoekenden sociale en/of economische binding met Megen hebben.

Verhuur

Huurprijzen
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Wanneer kom ik in aanmerking?
De appartementen zijn geschikt voor starters en doorstromers. Er gelden geen leeftijdseisen. Jongeren krijgen voorrang bij de toewijzing van studio's. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klant Informatie Centrum.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op