Piekenhoef

Huurwoningen Piekenhoef
De 29 eengezinswoningen komen aan de rand van de uitbreidingswijk Piekenhoef in Berghem. De nieuwbouwwijk ligt tegen Oss aan. Natuurgebied Herperduin ligt op loopafstand van Piekenhoef.

Sociale huurwoningen
De woningen worden gebouwd in 5 blokken aan het Havikskruid en Speenkruid. Bouwbedrijf Wagemakers is inmiddels gestart met de bouw.

Piekenhoef

Details

Woningtype
De eengezinswoningen hebben een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Met een vast trap bereikt u de zolder. De huurprijzen vallen in de categorie sociale huur.

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig. Ze zijn zeer goed geïsoleerd en op het dak liggen zonnepanelen. De woningen hebben geen gasaansluiting. Een warmtepomp zorgt voor de verwarming van woning en het warme water.

Planning
De bouw in inmiddels gestart. Naar verwachting worden de woningen midden 2020 opgeleverd.

Verhuur

Huurprijzen
De woningen vallen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoonService Oss.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur in Oss, telefoonnummer 088 281 60 00.
 
Belangstelling? Laat het ons weten.
U kunt zich via afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op