Pastorietuin Berlicum

Het nieuwe appartementsgebouw komt achter de Pastorie en past mooi in de omgeving. Het gebouw heeft een u-vorm. De entree van de woningen is aan de binnenkant. Alle appartementen hebben een balkon aan de buitenzijde met uitzicht op het bestaande park en het nieuwe park. Daarnaast leggen we ook een mooie binnentuin aan.

Aannemer
Moeskops’ Bouwbedrijf BV bouwt de woningen. 

Vraag naar huurwoningen
Bij de nieuwe plannen wilde de parochie graag iets doen voor de gemeenschap. In Berlicum is een tekort aan sociale huurwoningen. Op deze manier komen er weer 32 extra betaalbare appartementen bij in Berlicum.

Details

Woningen
Er komen 24 appartementen met 2 slaapkamers en 8 appartementen met 1 slaapkamer. De appartementen zijn voor een brede doelgroep. Er gelden geen leeftijdseisen. De bovenste laag is bedoeld voor een bijzondere doelgroep.

Energiezuinig
De woningen worden energiezuinig gebouwd. Bewoners wekken meer dan de helft van de benodigde energie op via zonnepanelen. Voor de verwarming van de woning maken de appartementen gebruik van bodem- of luchtwarmtepompen.

Start bouw
De start bouw is naar verwachting in het voorjaar van 2020.

Planning
De plannen zijn nog in voorbereiding.

Verhuur

Huurprijzen
Alle appartementen vallen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Hoe kunt u reageren?
Om te reageren op een huurwoning, moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal of Onshuiz.nl. Staat u nog niet ingeschreven? Doe dat dan direct. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe meer kans u straks maakt op een woning.

Voorrang
Woningzoekenden uit de gemeente Sint-Michielsgestel/kern Berlicum hebben voorrang bij het toewijzen van de appartementen.

Contact

Voor meer informatie over de huurappartementen kunt u contact opnemen met BrabantWonen, telefoonnummer 088 281 60 00.

Belangstelling? Laat het ons weten.
U kunt u ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur start.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op