Oeterselaan

BrabantWonen is gestart met de bouw van 52 sociale huurappartementen aan de Oeterselaan in 's-Hertogenbosch. De oplevering vindt plaats in februari en maart 2019. Inmiddels zijn alle appartementen toegewezen.

Oeterselaan

Details

Het betreft 52 appartementen verdeeld over vier blokken. De blokken bestaan alle vier uit drie woonlagen. Drie blokken bestaan uit portiekappartementen (zonder lift) en één blok galerijwoningen (met lift).

De appartementen bevatten allemaal twee slaapkamers. Ieder woonblok heeft een lift.

Planning
De werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2018 gestart. De oplevering vindt plaats in februari en maart 2019.

Contact

Voor meer informatie over het project kunt u contact opnemen met het Klantinformatiecentrum van BrabantWonen.

Verhuurbrochure

Nieuws

 • Hoogste punt Oeterselaan 's-Hertogenbosch

  Hoogste punt Oeterselaan 's-Hertogenbosch

  26 okt. 2018

  Medewerkers van bouwbedrijf Moonen werden op woensdag 24 oktober jl. in het zonnetje gezet. BrabantWonen trakteerde de medewerkers op friet en snacks ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de bouw aan de Oeterselaan in 's-Hertogenbosch.

  Bouwbedrijf Moonen bouwt in opdracht van BrabantWonen momenteel 52 appartementen aan de Oeterselaan. De verhuur van de woningen is inmiddels gestart. “Oplevering van de woningen staat gepland in het voorjaar van 2019”, aldus een tevreden Bert Wagt, projectleider van BrabantWonen.

 • Start sloop woonblokken Oeterselaan

  Start sloop woonblokken Oeterselaan

  06 jul. 2017

  Maandag 10 juli start A. Van Liempd sloopbedrijven in opdracht van BrabantWonen met de sloop van vier woonblokken in Deuteren. Het gaat om de 40 woningen aan de Oeterselaan 2 t/m 80 (even nummers). Daarna bouwt BrabantWonen vier nieuwe woonblokken terug, met daarin 52 woningen. Dit worden allemaal sociale huurwoningen.

  Het slopen duurt ongeveer zes weken. De aannemer werkt volgens een sloopveiligheidsplan dat goedgekeurd is door de gemeente. De omwonenden zijn geïnformeerd over de overlast die de sloop gaat opleveren. De aannemer stelt alles in het werk om dit zoveel mogelijk te voorkomen.

  Sociaal woonakkoord

  De sloop en vervolgens de nieuwbouw aan de Oeterselaan is onderdeel van het sociaal woonakkoord. Dit is een pakket aan afspraken tussen de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de woningcorporaties BrabantWonen, Kleine Meierij, Mooiland en Zayaz en het stedelijk huurdersplatform (SHP). De partijen werken zo samen aan voldoende betaalbare, passende, sociale huurwoningen in vitale wijken. Dit doen zij door zich te richten op de nieuwbouw, verkoop en sloop van woningen, transformatie van vastgoed en mogelijkheden voor tijdelijke huisvesting van bijzondere doelgroepen. De concrete afspraak die de partijen maakten, is dat ze netto 700 sociale woningen toevoegen aan de Bossche woningmarkt. Het sociaal woonakkoord is vorig jaar ondertekend.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op