Horzak Hoeve I

Hoeve I
De eengezinswoningen komen te staan aan de Veekraal in de wijk Horzak in Oss.

Betaalbaar wonen
De Horzak is een heerlijke wijk om te wonen. De voorzieningen van de stad zijn dichtbij en in een mum van tijd fiets je de polder in.

De nieuwe appartementen en eengezinswoningen vallen allemaal in de categorie sociale huur.

Horzak Hoeve I

Details

Duurzaamheid
Alle woningen (appartementen en eengezinswoningen) worden zeer energiezuinig en volgens het NOM-principe gerealiseerd. De woningen hebben geen gasaansluiting, maar worden onder meer voorzien van zonnepanelen, warmtepompen en triple beglazing.

Daarnaast heeft BrabantWonen in onderzoek om zoveel als mogelijk milieubewuste en circulaire materialen toe te passen.

Licht en ruimte
De woonkamers van de appartementen zijn voorzien van grote glazen puien, waarvoor tevens het balkon zit. Hierdoor is er veel lichtinval in de appartementen en ontstaat er een woonbalkon met uitzicht op omgeving. De appartementen zijn georiënteerd op de polder of op de groene binnenplaats van de Hoeve. Het gebouw heeft vier verdiepingen en de appartementen zijn bereikbaar via het trappenhuis en een lift in het centrale deel. Het zijn allemaal driekamer appartementen. De appartementen zijn bestemd voor een brede doelgroep.

De grondgebonden woningen liggen nagenoeg allemaal aan de groene binnenplaats en de woonkamers kijken uit op de eigen achtertuin. De grotere woningen hebben drie slaapkamers boven, de kleinere zijn voorzien van twee slaapkamers. Ook de eengezinswoningen zijn bestemd voor een brede doelgroep.

Planning
De bouw van Hoeve I is inmiddels gestart.

Verhuur

Huurprijzen
De woningen vallen allen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur in Oss.

Belangstelling? Laat het ons weten!
U kunt zich via afdeling Klant en Wonen ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op