Horzak Hoeve I

In de wijk Horzak in Oss bouwen wij 24 eengezinswoningen en 39 appartementen. De woningen worden gebouwd volgens de regels van nul-op-de-meter (NOM). Dat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Goed voor uw portemonnee en het milieu!

Voor wie?
De woningen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen en alleenstaanden.

24 eengezinswoningen
De 24 eengezinswoningen hebben we eind september aangeboden op WoonService. U kunt dus niet meer reageren op deze woningen.

Start verhuur 39 appartementen in 2020
De verhuur van de appartementen is pas in 2020. Via onze website houden we u op de hoogte. U kunt dus nu nog niet reageren op de appartementen.

Planning

  • De eengezinswoningen worden eind 2019 opgeleverd.
  • De appartementen worden halverwege 2020 opgeleverd.

Details

Energiezuinig wonen
De woningen wekken zelf schone energie op met zonnepanelen. Daarnaast zijn ze zeer goed geïsoleerd en hebben installaties die zuinig omgaan met energie. De woningen hebben geen gasaansluiting.

Ruime eengezinswoningen
Alle eengezinswoningen hebben een ruime woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee of drie slaapkamers en de badkamer. Via een vlizotrap komt u op de bergzolder. De woningen hebben een aparte berging in de tuin.

Lichte appartementen
De 39 driekamerappartementen zijn verdeeld over vier verdiepingen. Ze zijn bereikbaar via het trappenhuis of met de lift. De appartementen hebben een balkon met een glaspui voor extra lichtinval. Vanaf het balkon kijkt u uit op de groene binnenplaats of op de polder.

Planning

  • De eengezinswoningen worden eind 2019 opgeleverd.
  • De appartementen worden halverwege 2020 opgeleverd.

Verhuur

De woningen vallen allemaal onder de sociale huur. Dat betekent dat uw inkomen niet te hoog mag zijn. BrabantWonen toetst uw inkomen. Iedereen met een passend inkomen kan reageren op de woningen.

Verhuur 24 eengezinswoningen
De 24 eengezinswoningen hebben we eind september aangeboden op WoonService. U kunt dus niet meer reageren op deze woningen.

Huurprijs eengezinswoning
Type 1 (2 slaapkamers): tot € 607,46
Type 2 (3 slaapkamers): van € 607,47 tot € 651,03

In de verhuurbrochure vindt u meer informatie en de plattegronden van de woningen.

Let op!
De verhuur van de appartementen is in 2020. Wij informeren u via de onze website en De Sleutel over de start verhuur. Op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de interesselijst.

Verhuurbrochure

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur in Oss.

Belangstelling? Laat het ons weten!
U kunt zich via afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op