onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Piekenhoef Honingboom

De woningen aan de Koolzaadweg zijn onderdeel van fase 5 van de Piekenhoef in Berghem. De Piekenhoef is een jonge, groene wijk waar alle voorzieningen aanwezig zijn. En vanuit huis wandelt u in 10 minuutjes naar het natuurgebied De Maashorst. Een heerlijke woonomgeving!

Gasloos wonen
De woningen leveren zelf schone energie via zonnepanelen en een warmtepompboiler. Daardoor is er geen gasaansluiting nodig, alle apparaten in huis werken op elektriciteit. Door de goede isolatie gaat er weinig warmte verloren. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Planning
In november 2020 begint Bouwbedrijf Wagemakers met de bouw van de woningen. Ruim een jaar later zijn de woningen dan klaar.

Details

Moderne gezinswoningen
De hoek- en tussenwoningen (type Honingboom) hebben een frisse, eigentijdse uitstraling. Ze bestaan uit 2 woonlagen en hebben een ruime tuin.

Aan de buitenkant zijn de huizen afgewerkt met een combinatie van metselwerk en houten delen. Dit geeft de straat een moderne en strakke uitstraling. De grote ramen zorgen ervoor dat het binnen lekker licht is.

Alle woningen hebben op de begane grond een woonkamer met open keuken aan de voorzijde en een toilet. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer.

In de tuin bevindt zich een houten berging. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

Verhuur

Huurprijzen
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend, maar de huizen zullen niet duurder worden dan de tweede aftoppingsgrens (in 2020 is dat € 663,40).

Wanneer kom ik in aanmerking?
De woningen zijn vooral geschikt voor kleine gezinnen. Er gelden geen leeftijdseisen.

Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Contact

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met ons Klantinformatiecentrum.

Geef me een seintje
Heeft u interesse in deze huizen? Via de knop 'Geef me een seintje' kunt u zich aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Nieuws

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.