Kromstraat
Kromstraat
onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

Hof van Fort

In het noordwesten van Oss ontwikkelt Hendriks Bouw- en Ontwikkeling een nieuw woongebied. Hier komen 29 nieuwe woningen met diepe achtertuinen. BrabantWonen neemt er 9 over voor de verhuur. De andere 20 woningen worden verkocht.

Een nieuw woongebied

Gelegen aan een rustig, kindvriendelijk woonerf, met alleen bestemmingsverkeer en voldoende parkeergelegenheid. De woningen hebben een centrale ligging, dicht bij alle voorzieningen.

Hoe zien de woningen eruit?

De 9 huurwoningen bestaan uit twee woonlagen. Via de entree komt u binnen in de woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. De hoge ramen van de tuindeuren aan de achterzijde zorgen voor veel licht in huis.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De zoldertrap is bereikbaar via een vaste trap.

Planning

De bouwwerkzaamheden zijn gestart. Naar verwachting leveren we de woningen eind 2022 op.

Energiezuinig wonen

De woningen hebben zonnepanelen voor de energieopwekking en voor verwarming komt er een warmtepomp.

Wonen en leven in een energiezuinige woning is even wennen. U heeft vloerverwarming, kookt op elektriciteit en voor het warme water heeft u een boiler. Wilt u weten wat het betekent om in een energiezuinige woning te wonen? Lees dan de brochure Energiezuinig wonen.

Energiezuinig wonen

Start verhuur

U kunt reageren op de woningen vanaf 12 tot en met 18 september 2022.

Huurprijzen

De woningen vallen allemaal in de categorie sociale huur. De kale huurprijs is € 678,66 (prijspeil 2022).

Wanneer kom ik in aanmerking?

De woningen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en koppels. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen.

Bent u geïnteresseerd?

Schrijf u dan in bij WoonService Regionaal. Alleen als u ingeschreven staat kunt u reageren op deze woningen. Bij de toewijzing wordt gekeken naar inschrijftijd.

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Geef me een seintje

Heeft u interesse in deze woningen? Via de knop 'Geef me een seintje' kunt u zich aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.