't Vijfeiken

BrabantWonen bouwt in Heesch 20 betaalbare huurwoningen. Het gaat om 14 levensloopbestendige woningen en 6 eengezinswoningen. De woningen komen in de wijk ’t Vijfeiken op slechts 500 meter van het dorpscentrum. 

Voor wie?
De woningen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen, alleenstaanden en stellen. Voor de levensloopbestendige woningen gelden geen leeftijdseisen.

Planning
Aannemers Wagenmakers en MullerBouw bouwen de woningen in opdracht van BrabantWonen. De aannemer levert de woningen in het najaar op. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

Details

Veertien levensloopbestendige woningen
Deze woningen worden in vier blokken gebouwd en kijken uit op een klein pleintje.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met een open keuken, een slaapkamer, badkamer en toilet. Op de eerste verdieping is nog een slaapkamer.

Zes eengezinswoningen
De zes eengezinswoningen komen aan de Kerkstraat. De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met een extra toilet. Via een vaste trap komt u op de ruime bergzolder. 

Energiezuinig
De woningen zijn energiezuinig. Zo houden wij uw woonlasten betaalbaar. En het is goed voor het milieu. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u energie opwekt. Daarnaast hebben de woningen geen gasaansluiting. U kookt dus op elektra.

Verhuur

Huurprijs eengezinswoning
Kale huurprijs: € 720,42
Servicekosten: € 3,81 (serviceabonnement en glasfonds)

Huurprijs levensloopbestendige woning
Kale huurprijs: € 607,45
Servicekosten: € 3,81 (serviceabonnement en glasfonds)

Alle woningen zijn inmiddels verhuurd.

Verhuurbrochure

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur van BrabantWonen.

Nieuws

 • Vlag in top bij nieuwbouw 't Vijfeiken Heesch

  Vlag in top bij nieuwbouw 't Vijfeiken Heesch

  06 mei 2019

  De bouw van de nieuwbouwwoningen Het Vijfeiken in Heesch bereikte in april het hoogste punt. Het bouwplan van BrabantWonen bestaat uit veertien levensloopbestendige woningen en zes eengezinswoningen.

  Woningtypes

  De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een tweede slaapkamer op de eerste verdieping. De eengezinswoningen aan de Kerkstraat bestaan uit twee lagen met een kap. 

  Duurzaam wonen zonder gas

  De woningen in 't Vijfeiken krijgen geen gasaansluiting meer. Alle installaties werken elektrisch en de woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Een warmtepomp zorgt voor de verwarming in huis.

  Interesse?

  't Vijfeiken is geschikt voor een brede doelgroep. De huurprijzen vallen binnen de sociale huurgrens. Eind mei komen de woningen in de verhuur. Geïnteresseerden die in aanmerking willen komen voor een woning, dienen ingeschreven te staan bij WoonService Oss.

Ge√Įnteresseerd in
dit project?

Neem contact op