't Vijfeiken

BrabantWonen bouwt in Heesch 20 betaalbare huurwoningen. Het gaat om 14 levensloopbestendige woningen en 6 eengezinswoningen. De woningen komen in de wijk ’t Vijfeiken op slechts 500 meter van het dorpscentrum. 

Voor wie?
De woningen zijn bestemd voor jong, oud, gezinnen, alleenstaanden en stellen. Voor de levensloopbestendige woningen gelden geen leeftijdseisen.

Planning
Aannemers Wagenmakers en MullerBouw bouwen de woningen in opdracht van BrabantWonen. De aannemer levert de woningen in het najaar op. De verhuur van de woningen start in mei. Kijk voor meer informatie ook bij Verhuur.

Details

Veertien levensloopbestendige woningen
Deze woningen worden in vier blokken gebouwd en kijken uit op een klein pleintje.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met een open keuken, een slaapkamer, badkamer en toilet. Op de eerste verdieping is nog een slaapkamer.

Zes eengezinswoningen
De zes eengezinswoningen komen aan de Kerkstraat. De woningen hebben op de begane grond een ruime woonkamer met een open keuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met een extra toilet. Via een vaste trap komt u op de ruime bergzolder. 

Energiezuinig
De woningen zijn zeer energiezuinig. Zo houden wij uw woonlasten betaalbaar. En het is goed voor het milieu. Op het dak liggen zonnepanelen waarmee u uw eigen energie opwekt. Daarnaast hebben de woningen geen gasaansluiting. U kookt dus op elektra.

Verhuur

De woningen vallen allemaal binnen de sociale huur. Dat betekent dat uw inkomen niet te hoog mag zijn. BrabantWonen toetst uw inkomen. Iedereen kan reageren op de woningen. Dat geldt ook voor de levensloopbestendige woningen. Voor deze woningen geldt geen leeftijdseis.

De verhuur start in mei. De definitieve datum is nog niet bekend. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de belangstellendenlijst. 

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur van BrabantWonen.

Belangstelling? Laat het ons weten!
U kunt zich via de afdeling Klantinformatiecentrum en Verhuur ook aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Nieuws

 • Overeenkomst nieuwbouw Het Vijfeiken Heesch ondertekend

  Overeenkomst nieuwbouw Het Vijfeiken Heesch ondertekend

  05 sep. 2018

  Op 5 september tekenden BrabantWonen en MullerBouw de koop- en aanneem overeenkomst voor 20 sociale huurwoningen aan Het Vijfeiken in Heesch. Het bouwplan omvat 14 levensloopbestendige woningen en 6 eengezinswoningen. Als de woningen gereed zijn, neemt BrabantWonen de woningen turn-key af van ontwikkelcombinatie Wagemakers/MullerBouw.

  De 14 levensloopbestendige woningen aan Het Vijfeiken hebben een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en een tweede slaapkamer op de eerste verdieping. De 6 eengezinswoningen aan de Kerkstraat bestaan uit twee lagen met een kap. Deze zijn identiek aan de woningen die BrabantWonen eerder bouwde in De Erven in Heesch.

  De woningen worden energiezuinig gebouwd. Zij krijgen geen gasaansluiting meer, alle installaties werken elektrisch en de woningen zijn voorzien van zonnepanelen.

  Het is de bedoeling in het vierde kwartaal van 2018 met de bouw te starten. De oplevering wordt verwacht in 2019.

  De centraal in Heesch gelegen inbreidingslocatie werd eerder dit jaar door de gemeente Bernheze bestemd voor sociale woningbouw. Er is veel vraag naar betaalbare huurwoningen in Bernheze. BrabantWonen heeft met gemeente Bernheze afgesproken om 120 extra sociale huurwoningen vóór 2021 te bouwen. Twintig daarvan komen op deze locatie in Het Vijfeiken, de overige komen aan De Erven in Heesch.

onze projecten

Ge√Įnteresseerd in
dit project?

Neem contact op