Hadewych
onze projecten
HerstructureringIn voorbereiding

Hadewychstraat

BrabantWonen bouwt in de wijk Bazeldonk-Zuid negen nieuwe woningen. De woningen komen aan de Van Heelusstraat, Van Velthemstraat en Boendalestraat. Op elke locatie bouwen we drie woningen. Om ruimte te maken voor deze nieuwbouwwoningen, slopen we een aantal oude huurwoningen.

Planning

De nieuwbouwplannen zijn nog in ontwikkeling. BrabantWonen betrekt omwonenden bij de plannen. In de zomer van 2019 organiseerden we diverse informatiebijeenkomsten. We hadden de verwachting dat we in het najaar van 2019 de vergunningsprocedure konden starten. Deze verwachting kwam niet uit. Dit had o.a. te maken met het verplichte flora- en faunaonderzoek en de vertraging bij de gemeente.

De voorbereiding van het project is inmiddels in volle gang. De omgevingsvergunning is verleend door de gemeente, waardoor we begin 2022 starten met de sloop van de woningen. Aansluitend starten we met de bouw. We verwachten het project medio 2023 op te leveren.

Woningen

Er komen negen woningen met elk een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter. De woningen hebben een woonkamer, keuken, één slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping is een vide. Vanaf de vide kijkt u in de woonkamer. De woningen hebben een kleine tuin aan de voor- en achterzijde.

Huurprijzen

De woningen vallen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Voor wie?

Het is nog niet bekend voor wie de woningen bestemd zijn. De woningen hebben maar één slaapkamer en zijn daarom minder geschikt voor gezinnen.

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

Meer informatie

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.