onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Hadewych

BrabantWonen bouwt in de wijk Bazeldonk-Zuid negen nieuwe woningen. De woningen komen aan de Van Heelusstraat, Van Velthemstraat en Boendalestraat. Op elke locatie bouwen we drie woningen. Om ruimte te maken voor deze nieuwbouwwoningen, slopen we een aantal oude huurwoningen.

Planning

De nieuwbouwplannen zijn nog in ontwikkeling. BrabantWonen betrekt omwonenden bij de plannen. De afgelopen tijd organiseerden we een aantal bijeenkomsten waar we onze plannen presenteerden. Eind september vragen we bij gemeente ’s-Hertogenbosch een bouwvergunning aan. Het is nog niet bekend wanneer de bouw start.

Details

Woningen

Er komen negen woningen met elk een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter. De woningen hebben een woonkamer, keuken, één slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Op de eerste verdieping is een vide. Vanaf de vide kijkt u in de woonkamer. De woningen hebben een kleine tuin aan de voor- en achterzijde.

Verhuur

Huurprijzen

De woningen vallen in de categorie sociale huur. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Voor wie?

Het is nog niet bekend voor wie de woningen bestemd zijn. De woningen hebben maar één slaapkamer en zijn daarom minder geschikt voor gezinnen.

Contact

Voor meer informatie over de huurwoningen kunt u contact opnemen met ons Klantinformatiecentrum.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.