onze projecten
Bewonersprojecten

Geveltuinen

Woont u in een eengezinswoning of een appartement op de begane grond? Mist u een voortuin, maar heeft u voldoende ruimte om voor uw huis een prachtige geveltuin aan te leggen? De hele buurt kan ervan opfleuren, van zo’n 'geveltuin' voor uw woning. We bedoelen hiermee het stukje grond voor uw woning, dat nog net geen openbare weg is.

BrabantWonen stimuleert de aanleg van deze minivoortuinen en denkt graag met u mee!

Wilt u een geveltuin aanleggen voor uw woning? Neem dan eerst contact op met de wijkbeheerder of de huismeester van BrabantWonen. Deze kan u precies vertellen wat wel en niet mogelijk is en denkt heel graag met u mee. U kunt e-mailen naar info@brabantwonen.nl. De wijkbeheerder of huismeester neemt contact met u op.

Details

Wilt u een geveltuin aanleggen?

  • Stap 1: Lees de folder goed door, waarin u meer informatie kunt vinden over de aanleg van een geveltuin.
  • Stap 2: BrabantWonen hanteert een aantal regels waar u zich aan moet houden wanneer u een geveltuin wilt aanleggen. Ook moet er altijd schriftelijke toestemming worden verleend door BrabantWonen. De regels, voorwaarden en andere informatie kunt u vinden in de Klussenwijzer aanleg van een geveltuin.
  • Stap 3: Heeft u de folder goed doorgelezen en denkt u in aanmerking te komen voor een geveltuin? Dan kunt u het aanvraagformulier uitprinten, invullen en inleveren bij de wijkbeheerder. U kunt het formulier opsturen naar BrabantWonen, Postbus 1703, 5200 BT in 's-Hertogenbosch of afgeven bij de balie.

Meer informatie