Gassedonklaan en Weidonklaan

Groot onderhoud 76 woningen Gassedonklaan en Weidonklaan
BrabantWonen is momenteel bezig met de voorbereidingen van het groot onderhoudsproject van de Gassedonklaan en Weidonklaan. Het project is gestart in maart 2019 en zal voor het einde van datzelfde jaar worden afgerond.

Het betreft 76 woningen, verdeeld over 30 eengezinswoningen en 15 onder- en 30 bovenwoningen.

In deze nieuwsbrief leest u meer informatie over dit onderhoudsproject.

Details

Het betreft 76 woningen, verdeeld over 30 eengezinswoningen en 15 onder- en 30 bovenwoningen.

Energiebesparing
BrabantWonen investeert fors in energiebesparing. We brengen 15 cm dik isolatie aan op de buitengevel, afgewerkt met steenstrips of stucwerk. Er komt nieuw HR++ beglazing in en we isoleren het dak en de kruipruimte waar mogelijk.

Waterafvoer
Aan de voorzijde laten we de regenpijp boven de grond eindigen, zodat het water via de straat naar het oppervlaktewater loopt. Aan de achterzijde plaatsen we infiltratiekratten, zodat het water de grond in zakt.

Daken, balkonhekken en kozijnen
Verder vervangen we de dakkapellen en komen er nieuwe dakpannen. We slopen de muurtjes op de balkons en plaatsen balkonhekken met glas. Aan de Weidonklaan vervangen we de houten kozijnen door kunststof kozijnen.

Sanitair en ventilatie
Aan de binnenzijde van de woningen vervangen de keuken, toilet en douche waar nodig en brengen we mechanische ventilatie aan.

Riolering
Na de bestratingswerkzaamheden door de gemeente wordt in 2020 de riolering in de voortuinen van de Weidonklaan vervangen.

Contact

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op