Transformatie Sint Joachim en Anna
onze projecten
NieuwbouwOpgeleverd

De Thuishaven

In hartje Veghel staat een woongebouw speciaal voor jongvolwassenen. Voor mensen die uit Veghel en directe omgeving komen en voor jonge mensen die uit onveilige landen zijn gevlucht en hier een bestaan willen opbouwen.

Het gebouw heeft de naam De Thuishaven gekregen. Deze naam is gekozen door de bewoners.

Wie hier woont heeft een eigen, zelfstandige woning. In totaal zijn er 12 studio’s en 36 tweekamerappartementen. Daarnaast zijn er drie gezamenlijke huiskamers en een tuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Zij zorgen met elkaar dat het gebouw er netjes en gezellig uitziet, trekken met elkaar op en staan voor elkaar klaar.

De buitenkant van het gebouw is voor het overgrote deel blijven staan. De binnenkant van het gebouw is grondig verbouwd. De 69 voormalige onzelfstandige zorgkamers maakten plaats voor 48 zelfstandige woningen (36 tweekamerappartementen en 12 studio’s) en een aantal gedeelde voorzieningen.

In het woonconcept staat het omkijken naar elkaar en de mensen in de omgeving centraal. De bewoners krijgen, behalve een woning, een mooie opstap naar zelfstandigheid in onze maatschappij. Waar nodig worden ze hierbij ondersteund.

Het project is begin 2023 opgeleverd.

Alle woningen zijn verhuurd. 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

Meer informatie