De Groene Brink

BrabantWonen, Casper de Haan onderhoud & renovatie en Kemkens Installatieburo B.V. slaan de handen ineen! We hebbe voormalige ontmoetingscentrum De Brink verbouwd tot vier energiezuinige woningen. De verschillende installaties monitoren we en met de resultaten ontwikkelen we onze duurzaamheidsambities verder.

Video

In het volgende filmpje vertelt Harrie Windmüller (bestuurder BrabantWonen) samen met Joep Kemkens (directeur Kemkens) en Caspar de Haan over het project de Groene Brink.

In onderstaande video wordt Astrid Peters geïnterviewd door Omroep Brabant. Astrid is bewoonster van een van de NOM-woningen in De Groene Brink.

Met dank aan Omroep Brabant voor het ter beschikking stellen van de video.

Nieuws

  • Nominatie 'meest betrokken bewoner'

    Nominatie 'meest betrokken bewoner'

    11 sep. 2018

    Op 11 oktober a.s. wordt er door Renda, het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw, de Dag van de Bewoner georganiseerd. Naast presentaties en workshops vindt er die dag ook de verkiezing van de ‘meest betrokken bewoner’ plaats.

    Thomas Hopman, één van de bewoners van de NOM-woningen aan De Groene Brink in Oss is hiervoor genomineerd. Thomas deelt met veel enthousiasme zijn ervaringen met de NOM-woning en de bijbehorende installaties met geïnteresseerden vanuit de corporatie en installatie wereld.

onze projecten

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op