onze projecten
NieuwbouwIn voorbereiding

Banier

De Banier
BrabantWonen ontwikkelt 30 huurappartementen in de nieuwe Kastelen- en Burchtenbuurt. Met de fiets kunt u in 5 minuten naar het centrum van Oss, met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanuit huis kunt u ook lekker wandelen door de polder of naar het Ossermeer.

Energiezuinig wonen
De appartementen leveren zelf schone energie via zonnepanelen en een warmtepomp. Daardoor is er geen gasaansluiting nodig, alle apparaten in huis werken op elektriciteit. Door de goede isolatie gaat er weinig warmte verloren. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Planning
De plannen zijn nog in voorbereiding. We hopen medio 2021 met de bouw te kunnen starten. Ruim een jaar later zijn de appartementen dan klaar.

Artist Impression De Banier

Details

Comfortabel wonen
De Banier krijgt 30 appartementen met balkon. Het gebouw bestaat uit 4 woonlagen. Via een centrale entree komt u bij de lift.

Alle appartementen hebben een woonkamer met balkon, een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Een glazen pui zorgt voor veel daglicht in huis. 

De appartementen hebben een individuele berging op de begane grond. Voor het gebouw ligt een openbare parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Verhuur

Huurprijzen
De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Wanneer kom ik in aanmerking?
De woningen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en koppels. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen.

Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Contact

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met het Klant Informatie Centrum in Oss.

Geef me een seintje
Heeft u interesse in deze appartementen? Via de knop 'Geef me een seintje' kunt u zich aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Nieuws

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.