De Banier
De Banier
De Banier
onze projecten
NieuwbouwVerhuurd

Banier

Banier

BrabantWonen bouwde 30 huurappartementen in de nieuwe Kastelen- en Burchtenbuurt. De appartementen liggen aan de rand van Oss, maar toch dicht bij alle voorzieningen. Met de fiets bent u in slechts 5 minuten in het centrum. En vanuit uw huis loopt u zo de polder in of naar het Ossermeer waar u heerlijk kunt wandelen.

Energiezuinig wonen

De appartementen leveren zelf schone energie via zonnepanelen. Daardoor is er geen gasaansluiting nodig, alle apparaten in huis werken op elektriciteit. Door de goede isolatie gaat er weinig warmte verloren. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Planning

De appartementen zijn verhuurd en opgeleverd.

Comfortabel wonen

In Banier bouwden we 30 appartementen. Ze hebben allemaal een woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Ook is er een techniekkast waarin apparaten zoals de warmtepomp staan.

U heeft een terras of balkon waar u fijn kunt zitten. Daarnaast zorgt een glazen pui voor veel daglicht in huis. Op de begane grond heeft u een eigen berging voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets. 

Het gebouw bestaat uit 4 woonlagen. Via een centrale entree komt u bij de lift die u naar alle verdiepingen brengt. Voor het gebouw is een openbare parkeerplaats met voldoende parkeerplekken.

Energiezuinig wonen

Wonen en leven in een energiezuinige woning is even wennen. U heeft vloerwarming, kookt op elektriciteit en voor het warme water heeft u een boiler. Wilt u weten wat het betekent om in een energiezuinige woning te wonen? Lees dan de brochure Energiezuinig wonen.

Energiezuinig wonen

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.