De Banier
De Banier
De Banier
onze projecten
NieuwbouwIn aanbouw

Banier

Banier

BrabantWonen bouwt 30 huurappartementen in de nieuwe Kastelen- en Burchtenbuurt. De appartementen liggen aan de rand van Oss, maar toch dicht bij alle voorzieningen. Met de fiets bent u in slechts 5 minuten in het centrum. En vanuit uw huis loopt u zo de polder in of naar het Ossermeer waar u heerlijk kunt wandelen.

Energiezuinig wonen

De appartementen leveren zelf schone energie via zonnepanelen. Daardoor is er geen gasaansluiting nodig, alle apparaten in huis werken op elektriciteit. Door de goede isolatie gaat er weinig warmte verloren. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Planning

De bouwwerkzaamheden zijn gestart. We verwachten dat de appartement in het najaar van 2022 klaar zijn.

Comfortabel wonen

In de Banier komen 30 appartementen. Ze hebben allemaal een woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Ook is er een techniekkast waarin apparaten zoals de warmtepomp staan.

U heeft een terras of balkon waar u fijn kunt zitten. Daarnaast zorgt een glazen pui voor veel daglicht in huis. Op de begane grond heeft u een eigen berging voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets. 

Het gebouw bestaat uit 4 woonlagen. Via een centrale entree komt u bij de lift die u naar alle verdiepingen brengt. Voor het gebouw is een openbare parkeerplaats met voldoende parkeerplekken.

Energiezuinig wonen

Wonen en leven in een energiezuinige woning is even wennen. U heeft vloerwarming, kookt op elektriciteit en voor het warme water heeft u een boiler. Wilt u weten wat het betekent om in een energiezuinige woning te wonen? Lees dan de brochure Energiezuinig wonen.

Energiezuinig wonen

Huurprijzen

De woningen zijn sociale huurwoningen. De definitieve huurprijzen zijn nog niet bekend.

Wanneer kom ik in aanmerking?

De woningen zijn geschikt voor alleenstaanden, kleine gezinnen en stellen. Zowel starters als doorstromers kunnen hier terecht. Er gelden geen leeftijdsgrenzen.

Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij WoonService Regionaal.

Neem voor informatie over de huurwoningen contact op met het Klantinformatiecentrum in Oss.

Geef me een seintje

Heeft u interesse in deze appartementen? Via de knop 'Geef me een seintje' kunt u zich aanmelden voor de belangstellendenlijst. U krijgt dan bericht van ons als de verhuur begint.

Er is nog geen nieuwsbericht geplaatst.

GEEF ME EEN SEINTJE

We sturen een e-mail als de verhuur start

  • {{error_message}}

Beste geïnteresseerde,

Binnen een paar minuten ontvangt u een kopie van uw aanmelding.

Ontvangt u geen e-mail? Controleer dan uw e-mailadres of neem contact met ons op.