Angoralaan

BrabantWonen start in september 2019 met groot onderhoud aan 188 woningen aan de Angoralaan in Oss. Deze woningen krijgen een algehele opknapbeurt, zowel de buiten- als binnenzijde van de woning wordt aangepakt. Waarbij we ernaar streven om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De opknapbeurt wordt momenteel voorbereid in nauw overleg met de bewoners.

In deze nieuwsbrief leest u meer informatie over dit onderhoudsproject.

Details

Werkzaamheden

Zowel aan de buitenkant als de binnenkant van de woningen is onderhoud nodig. Te denken valt hierbij aan werkzaamheden aan dak, gevel, kozijnen, schilderwerk en onderhoud aan installaties. Bij een deel van de woningen wordt ook de keuken en badkamer vervangen, als dit nog niet eerder is gebeurd.

Als de werkzaamheden zijn afgerond kunnen de woningen er weer vele jaren tegen. De woningen worden gerenoveerd met als doel er zeer energiezuinige woningen van te maken.

Planning

Momenteel worden de plannen voor de opknapbeurt voorbereid. Naar verwachting zullen de werkzaamhedenin september 2019 starten. Een gedetailleerde planning volgt.

Bewonerswerkgroep

Tijdens de opknapbeurt vindt regelmatig overleg plaats tussen BrabantWonen, de aannemer en een afvaardiging van de bewoners.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkvoorbereider Theo de Haas, telefoonnummer 0800 281 62 65.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

Theo de Haas

Contactformulier

Adres*
Velden met een * zijn verplicht

Geïnteresseerd in
dit project?

Neem contact op