Groot onderhoud Zeeheldenbuurt II
onze projecten
Groot onderhoudIn voorbereiding

Groot onderhoud Zeeheldenbuurt II

In Zeeheldenbuurt II renoveren we 89 woningen en 4 garages. De woningen krijgen een algehele opknapbeurt. Zowel de buiten- als binnenzijde van de woningen worden aangepakt.

Wat gaat er gebeuren?

De plannen voor het groot onderhoud zijn klaar en in juni aan de bewoners voorgelegd. De aannemer voor het groot onderhoud is Van Wijnen uit Rosmalen.

De werkzaamheden betreffen onder meer het aanbrengen van spouw- en dakisolatie en het vervangen van kozijnen, die we voorzien van HR++ glas. Ook plaatsen we mechanische ventilatie en vervangen we dakramen. Meer over de werkzaamheden is te lezen in het bewonersboekje.

Over welke woningen gaat het?

Het project omvat de volgende huurwoningen van BrabantWonen in Oss:

  • Van Galenstraat 1, 5 – 29 (oneven nummers) en 4-26 (even nummers)
  • Van Ghentstraat 1, 5-23 (oneven nummers) en 2, 6- 30 (even nummers)
  • Van Obdamstraat 1, 5-19 (oneven nummers) en 2, 6-24 (even nummers)
  • Van Speijkstraat 22-38 (even nummers)
  • Karel Doormanstraat 62-76 (even nummers)

Planning

Het onderhoudsplan is in juni aan de bewoners voorgelegd. Als alles volgens planning verloopt, beginnen we in september 2023 met de werkzaamheden.

Als de werkzaamheden zijn afgerond kunnen de woningen er weer vele jaren tegen.

Bewonerswerkgroep

Tijdens de opknapbeurt vindt regelmatig overleg plaats tussen BrabantWonen, Van Wijnen en een afvaardiging van de bewoners.

Bas OppersVoor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkvoorbereider Bas Oppers:  of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Adres*
Ter verduidelijking van de situatie kunt u een foto meesturen. Hieronder kunt u één of meerdere foto's van maximaal 3 MB per foto uploaden.
Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren. Alleen bestanden van het type docx, xlsx, pdf, jpg en png zijn toegestaan.
Velden met een * zijn verplicht.