Groot onderhoud Pastoor Bloemstraat
onze projecten
Groot onderhoudIn voorbereiding

Groot onderhoud Pastoor Bloemstraat

Aan de Pastoor Bloemstraat in Oss renoveren we 15 woningen en 3 garages. De woningen krijgen een algehele opknapbeurt. Zowel de buiten- als binnenzijde van de woningen worden aangepakt.

Wat gaat er gebeuren?

De plannen voor het groot onderhoud worden voorbereid. Hiervoor hebben wij een aantal onderzoeken uitgevoerd in de buurt. We hebben naar de technische staat van de woningen gekeken en met de bewoners gesproken. Op basis van onze bevindingen bereiden we het onderhoudsplan voor. De precieze werkzaamheden zijn op dit moment nog niet bekend.

De aannemer voor het groot onderhoud is Caspar de Haan. Op dit moment werken we met Caspar de Haan nog verder aan het verbeterplan voor de woningen.

Over welke woningen gaat het?

Het project omvat de huurwoningen op:

  • Pastoor Bloemstraat 47 – 53, 69,73 (oneven nummers)
  • Pastoor Bloemstraat 54-68, 70 (even nummers)

Ook geven we garages op nummers 75, 77 en 79 een opknapbeurt.

Planning

Wij hopen het onderhoudsplan in de nazomer van 2023 klaar te hebben. Als alles volgens planning verloopt, beginnen we begin 2024 met de werkzaamheden.

Als de werkzaamheden zijn afgerond kunnen de woningen er weer vele jaren tegen.

Bas OppersVoor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkvoorbereider Bas Oppers:  of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Adres*
Ter verduidelijking van de situatie kunt u een foto meesturen. Hieronder kunt u één of meerdere foto's van maximaal 3 MB per foto uploaden.
Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren. Alleen bestanden van het type docx, xlsx, pdf, jpg en png zijn toegestaan.
Velden met een * zijn verplicht.