Groot onderhoud Hopstrepen
onze projecten
Groot onderhoudIn voorbereiding

Groot onderhoud Hopstrepen

In De Hopstrepen renoveren we 16 woningen. De woningen krijgen een algehele opknapbeurt. Zowel de buiten- als binnenzijde van de woningen worden aangepakt.

Wat gaat er gebeuren?

De plannen voor het groot onderhoud zijn klaar. Hiervoor voerden wij verschillende onderzoeken uit en spraken met de bewoners. De aannemer voor het groot onderhoud is Caspar de Haan. Met hen maakten we het verbeterplan voor de woningen.

De werkzaamheden betreffen onder meer het aanbrengen van spouw- en vloerisolatie en het vervangen van kozijnen, die we voorzien van HR++ glas. Ook plaatsen we een ventilatie warmtepomp en indien gewenst zonnepanelen. Meer over de werkzaamheden is te lezen in het bewonersboekje.

Over welke woningen gaat het?

Het project omvat de huurwoningen op: De Hopstrepen 1 tot en met 16.

Planning

In juni legden we het verbeterplan voor aan de bewoners. De werkzaamheden starten in augustus.
Als de werkzaamheden zijn afgerond kunnen de woningen er weer vele jaren tegen.

Bas OppersVoor meer informatie kunt u contact opnemen met onze werkvoorbereider Bas Oppers:  of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

Adres*
Ter verduidelijking van de situatie kunt u een foto meesturen. Hieronder kunt u één of meerdere foto's van maximaal 3 MB per foto uploaden.
Klik hier of sleep uw bestanden om ze te uploaden. U kunt nog bestanden van maximaal MB selecteren. Alleen bestanden van het type docx, xlsx, pdf, jpg en png zijn toegestaan.
Velden met een * zijn verplicht.