iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 20
 • Sibeliuspark

  Sibeliuspark

  Het gebied rondom het Sibeliuspark wordt opgeknapt en opnieuw ingericht. Het wordt een multifunctioneel, aantrekkelijk park waarbij ook nieuwe publieksfuncties en woningen worden gerealiseerd. BrabantWonen ontwikkelt hier 75 huurwoningen.
 • Copernicuslaan

  Copernicuslaan

  Aan de Copernicuslaan in 's-Hertogenbosch renoveren we 40 portiekwoningen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Bewoners kiezen wat zij binnen wel of niet laten renoveren. De woningen zijn straks weer klaar voor jaren woonplezier.
 • Vissershof

  Vissershof

  Vlakbij het centrum van Oss, aan de Berghemseweg, realiseert BrabantWonen 54 sociale huurappartementen. De appartementen hebben 2 slaapkamers en zijn gebouwd rondom een binnentuin.
 • Tijdelijke woningen

  Tijdelijke woningen

  BrabantWonen bouwt 36 tijdelijke woningen voor spoedzoekers. De tijdelijke woningen komen op De Vliert. Half april 2017 zijn de woningen klaar voor de nieuwe huurders. De verhuur is gestart ondertussen.
 • De Tweeling

  De Tweeling

  Op de hoek van de Horzakstraat en de Professor Regoutstraat ontwikkelt BrabantWonen twee appartementenblokken. Er komen totaal 40 appartementen.
 • Jeneverbes

  Jeneverbes

  Het voormalige kinderdagverblijf aan de Jeneverbes staat al lange tijd leeg. De gemeente Oss en BrabantWonen zijn in gesprek over de mogelijkheden om hier op kleinschalige wijze woningbouw te realiseren.
 • Kapelsingel

  Kapelsingel

  We ontwikkelen een plan voor de bouw van 42 sociale huurappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss.
 • Oostwal

  Oostwal

  De twee appartementencomplexen aan de Oostwal in Oss krijgen een grote opknapbeurt. De werkzaamheden starten naar verwachting in het najaar van 2016.
 • Boterstraat / Heschepad

  Boterstraat / Heschepad

  In het centrum van Oss voeren we een opknapbeurt uit aan 150 woningen aan de Boterstraat en het Heschepad. De werkzaamheden zijn in volle gang. Het werk is begin 2017 afgerond.
 • Willemspoort

  Willemspoort

  Willemspoort is een nieuwe buurt aan de zuidwestzijde van 's-Hertogenbosch. Mooi gelegen tussen de binnenstad en de Gement. Er komen in totaal 302 woningen. BrabantWonen bouwt hier 75 sociale huurwoningen.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 20Een ogenblik geduld a.u.b.