iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 18
 • Centrum Schaijk

  Centrum Schaijk

  BrabantWonen onderzoekt de mogelijkheid voor de bouw van 24 sociale huurappartementen aan de Burgemeester Hoefnagelstraat in Schaijk.
 • Oud Bogardenstraatje

  Oud Bogardenstraatje

  Medio februari 2018 start BrabantWonen met groot onderhoudwerkzaamheden aan 6 woningen in de Oud Bogardenstraatje in 's-Hertogenbosch.
 • Angoralaan

  Angoralaan

  BrabantWonen start medio 2018 met groot onderhoud aan 188 woningen aan de Angoralaan in Oss. Deze woningen krijgen een algehele opknapbeurt, zowel de buiten- als binnenzijde van de woning wordt aangepakt. Waarbij we ernaar streven om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De opknapbeurt wordt momenteel voorbereid in nauw overleg met de bewoners.
 • Marconistraat

  Marconistraat

  In Boschveld voeren we een opknapbeurt uit aan 24 woningen aan Marconistraat. De werkzaamheden starten in januari 2018.
 • De Groene Brink

  De Groene Brink

  BrabantWonen, Casper de Haan onderhoud & renovatie en Kemkens Installatieburo B.V. slaan de handen ineen! We hebben voormalige ontmoetingscentrum De Brink verbouwd tot vier energiezuinige woningen. De verschillende installaties monitoren we en met de resultaten ontwikkelen we onze duurzaamheidsambities verder.
 • Sibeliuspark

  Sibeliuspark

  Het gebied rondom het Sibeliuspark wordt opgeknapt en opnieuw ingericht. Het wordt een multifunctioneel, aantrekkelijk park waarbij ook nieuwe publieksfuncties en woningen worden gerealiseerd. BrabantWonen ontwikkelt hier 75 huurwoningen.
 • Vissershof

  Vissershof

  Vlakbij het centrum van Oss, aan de Berghemseweg, realiseert BrabantWonen 54 sociale huurappartementen. De appartementen hebben 2 slaapkamers en zijn gebouwd rondom een binnentuin.
 • De Tweeling

  De Tweeling

  Op de hoek van de Horzakstraat en de Professor Regoutstraat ontwikkelt BrabantWonen twee appartementenblokken. Er komen totaal 44 appartementen.
 • Kapelsingel

  Kapelsingel

  We ontwikkelen een plan voor de bouw van 36 sociale huurappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss.
 • Willemspoort

  Willemspoort

  Willemspoort is een nieuwe buurt aan de zuidwestzijde van 's-Hertogenbosch. Mooi gelegen tussen de binnenstad en de Gement. Er komen in totaal 302 woningen. BrabantWonen bouwt hier 71 sociale huurwoningen.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 18Een ogenblik geduld a.u.b.