iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 25
 • Eindhovenlaan

  Eindhovenlaan

  In de wijk Kruiskamp in 's-Hertogenbosch ontwikkelt BrabantWonen aan de Eindhovenlaan 46 energiezuinige appartementen met berging.
 • Gassedonklaan en Weidonklaan

  Gassedonklaan en Weidonklaan

  BrabantWonen is druk bezig met de voorbereidingen van het groot onderhoudsproject van de Gassedonklaan en Weidonklaan. Het project start in maart 2019 en zal voor het einde van datzelfde jaar worden afgerond.
 • Piekenhoef

  Piekenhoef

  Aan de rand van de Piekenhoef in Berghem realiseert Wagemakers Bouw 33 eengezinswoningen. Als de bouw gereed is, neemt BrabantWonen de woningen over. We verwachten in 2019 met de verhuur te kunnen starten.
 • Het Vijfeiken

  Het Vijfeiken

  Het nieuwbouwplan Het Vijfeiken ligt 500 meter van het centrum van Heesch. BrabantWonen realiseert hier 14 levensloopbestendige woningen en 6 eengezinswoningen.
 • Oeterselaan

  Oeterselaan

  BrabantWonen is gestart met de bouw van 52 sociale huurappartementen aan de Oeterselaan in 's-Hertogenbosch. Naar verwachting worden de appartementen begin 2019 opgeleverd.
 • Singelzicht

  Singelzicht

  De 32 appartementen van gebouw Singelzicht in Oss krijgen een opknapbeurt. Na de zomervakantie zullen de werkzaamheden starten. Het werk is naar verwachting in januari 2019 gereed.
 • Herstructurering Gestelse buurt

  Herstructurering Gestelse buurt

  Vanaf 2019 gaat BrabantWonen de zes flats in de Gestelse buurt vernieuwen. Het gaat om de portiekflats aan Guido Gezellelaan, Rodenbachstraat, Frans Erensstraat, Albert Verweijstraat, Frederik van Eedenstraat en als laatste de Bilderdijkstraat.
 • Horzak Hoeve I

  Horzak Hoeve I

  In de wijk Horzak ontwikkelt BrabantWonen zeer energiezuinige woningen volgens het NOM-principe. Het betreft 24 eengezinswoningen en 39 appartementen.
 • Centrum Schaijk

  Centrum Schaijk

  BrabantWonen onderzoekt de mogelijkheid voor de bouw van 24 sociale huurappartementen aan de Burgemeester Hoefnagelstraat in Schaijk.
 • Angoralaan

  Angoralaan

  BrabantWonen start medio 2019 met groot onderhoud aan 188 woningen aan de Angoralaan in Oss. Deze woningen krijgen een algehele opknapbeurt, zowel de buiten- als binnenzijde van de woning wordt aangepakt. Waarbij we ernaar streven om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De opknapbeurt wordt momenteel voorbereid in nauw overleg met de bewoners.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 25Een ogenblik geduld a.u.b.