iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 21
 • Hertog Jan I straat

  Hertog Jan I straat

  In Oss voeren we een opknapbeurt uit aan 18 appartementen aan de Hertog Jan I straat. De werkzaamheden zijn in volle gang. Het werk is naar verwachting eind september 2018 klaar.
 • Herstructurering Gestelse buurt

  Herstructurering Gestelse buurt

  De komende jaren gaat BrabantWonen de zes flats in de Gestelse buurt vernieuwen. Het gaat om de portiekflats aan Guido Gezellelaan, Rodenbachstraat, Frans Erensstraat, Albert Verweijstraat, Frederik van Eedenstraat en als laatste de Bilderdijkstraat.
 • NOM-woningen Leuvenstraat

  NOM-woningen Leuvenstraat

  BrabantWonen en Heijmans hebben vier woningen aan de Leuvenstraat in 's-Hertogenbosch gerenoveerd tot NOM-woningen.
 • Horzak Hoeve I

  Horzak Hoeve I

  In de wijk Horzak ontwikkelt BrabantWonen zeer energiezuinige woningen volgens het NOM-principe. Het betreft 24 eengezinswoningen en 39 appartementen.
 • Centrum Schaijk

  Centrum Schaijk

  BrabantWonen onderzoekt de mogelijkheid voor de bouw van 24 sociale huurappartementen aan de Burgemeester Hoefnagelstraat in Schaijk.
 • Oud Bogardenstraatje

  Oud Bogardenstraatje

  Medio februari 2018 start BrabantWonen met groot onderhoudwerkzaamheden aan 6 woningen in de Oud Bogardenstraatje in 's-Hertogenbosch.
 • Angoralaan

  Angoralaan

  BrabantWonen start medio 2018 met groot onderhoud aan 188 woningen aan de Angoralaan in Oss. Deze woningen krijgen een algehele opknapbeurt, zowel de buiten- als binnenzijde van de woning wordt aangepakt. Waarbij we ernaar streven om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De opknapbeurt wordt momenteel voorbereid in nauw overleg met de bewoners.
 • Het Woud

  Het Woud

  In het Woud voeren we een opknapbeurt uit aan 120 appartementen aan de Hertewissel, Mollegang en Schapedreef. De opknapbeurt start in oktober 2018 en duurt een klein jaar.
 • Marconistraat

  Marconistraat

  In Boschveld voeren we een opknapbeurt uit aan 24 woningen aan Marconistraat. De werkzaamheden starten in januari 2018.
 • De Groene Brink

  De Groene Brink

  BrabantWonen, Casper de Haan onderhoud & renovatie en Kemkens Installatieburo B.V. slaan de handen ineen! We hebben voormalige ontmoetingscentrum De Brink verbouwd tot vier energiezuinige woningen. De verschillende installaties monitoren we en met de resultaten ontwikkelen we onze duurzaamheidsambities verder.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 21Een ogenblik geduld a.u.b.