iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 25
 • Het Vijfeiken

  Het Vijfeiken

  Het nieuwbouwplan Het Vijfeiken ligt 500 meter van het centrum van Heesch. BrabantWonen realiseert hier 14 levensloopbestendige woningen en 6 eengezinswoningen.
 • Oeterselaan

  Oeterselaan

  BrabantWonen is gestart met de bouw van 52 sociale huurappartementen aan de Oeterselaan in 's-Hertogenbosch. Naar verwachting worden de appartementen begin 2019 opgeleverd.
 • Singelzicht

  Singelzicht

  De 32 appartementen van gebouw Singelzicht in Oss krijgen een opknapbeurt. Na de zomervakantie zullen de werkzaamheden starten. Het werk is naar verwachting in december 2018 gereed.
 • Hertog Jan I straat

  Hertog Jan I straat

  In Oss voeren we een opknapbeurt uit aan 18 appartementen aan de Hertog Jan I straat. De werkzaamheden zijn in volle gang. Het werk is naar verwachting eind september 2018 klaar.
 • Herstructurering Gestelse buurt

  Herstructurering Gestelse buurt

  Vanaf 2019 gaat BrabantWonen de zes flats in de Gestelse buurt vernieuwen. Het gaat om de portiekflats aan Guido Gezellelaan, Rodenbachstraat, Frans Erensstraat, Albert Verweijstraat, Frederik van Eedenstraat en als laatste de Bilderdijkstraat.
 • NOM-woningen Leuvenstraat

  NOM-woningen Leuvenstraat

  BrabantWonen en Heijmans hebben vier woningen aan de Leuvenstraat in 's-Hertogenbosch gerenoveerd tot NOM-woningen.
 • Horzak Hoeve I

  Horzak Hoeve I

  In de wijk Horzak ontwikkelt BrabantWonen zeer energiezuinige woningen volgens het NOM-principe. Het betreft 24 eengezinswoningen en 39 appartementen.
 • Centrum Schaijk

  Centrum Schaijk

  BrabantWonen onderzoekt de mogelijkheid voor de bouw van 24 sociale huurappartementen aan de Burgemeester Hoefnagelstraat in Schaijk.
 • Oud Bogardenstraatje

  Oud Bogardenstraatje

  Medio februari 2018 start BrabantWonen met groot onderhoudwerkzaamheden aan 6 woningen in de Oud Bogardenstraatje in 's-Hertogenbosch.
 • Angoralaan

  Angoralaan

  BrabantWonen start medio 2018 met groot onderhoud aan 188 woningen aan de Angoralaan in Oss. Deze woningen krijgen een algehele opknapbeurt, zowel de buiten- als binnenzijde van de woning wordt aangepakt. Waarbij we ernaar streven om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken. De opknapbeurt wordt momenteel voorbereid in nauw overleg met de bewoners.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 25Een ogenblik geduld a.u.b.