iedereen lekker wonen Lekker wonen voor iedereen Lekker Wonen voor Iedereen Lekker wonen voor iedereen iedereen lekker wonen Buurtcultuurfonds BrabantWonen

Selectie verfijnen

Plaats
Soort project
Type
Zoek op naam
Maak velden leeg
 

Onze projecten

zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19
 • De Groene Brink

  De Groene Brink

  BrabantWonen, Casper de Haan onderhoud & renovatie en Kemkens Installatieburo B.V. slaan de handen ineen! We verbouwen voormalige ontmoetingscentrum De Brink tot vier energiezuinige woningen. De verschillende installaties monitoren we en met de resultaten ontwikkelen we onze duurzaamheidsambities verder.
 • Sibeliuspark

  Sibeliuspark

  Het gebied rondom het Sibeliuspark wordt opgeknapt en opnieuw ingericht. Het wordt een multifunctioneel, aantrekkelijk park waarbij ook nieuwe publieksfuncties en woningen worden gerealiseerd. BrabantWonen ontwikkelt hier 75 huurwoningen.
 • Vissershof

  Vissershof

  Vlakbij het centrum van Oss, aan de Berghemseweg, realiseert BrabantWonen 54 sociale huurappartementen. De appartementen hebben 2 slaapkamers en zijn gebouwd rondom een binnentuin.
 • Tijdelijke woningen

  Tijdelijke woningen

  BrabantWonen bouwt 36 tijdelijke woningen voor spoedzoekers. De tijdelijke woningen komen op De Vliert. Half april 2017 zijn de woningen klaar voor de nieuwe huurders. De verhuur is gestart ondertussen.
 • De Tweeling

  De Tweeling

  Op de hoek van de Horzakstraat en de Professor Regoutstraat ontwikkelt BrabantWonen twee appartementenblokken. Er komen totaal 44 appartementen.
 • Jeneverbes

  Jeneverbes

  Het voormalige kinderdagverblijf aan de Jeneverbes staat al lange tijd leeg. De gemeente Oss en BrabantWonen zijn in gesprek over de mogelijkheden om hier op kleinschalige wijze woningbouw te realiseren.
 • Kapelsingel

  Kapelsingel

  We ontwikkelen een plan voor de bouw van sociale huurappartementen op de hoek van de Kapelsingel en Singel 40-45 in Oss.
 • Oostwal

  Oostwal

  De twee appartementencomplexen aan de Oostwal in Oss hebben een grote opknapbeurt gehad. De werkzaamheden zijn in 2017 afgerond.
 • Boterstraat / Heschepad

  Boterstraat / Heschepad

  In het centrum van Oss voeren we een opknapbeurt uit aan 150 woningen aan de Boterstraat en het Heschepad. De werkzaamheden zijn in volle gang. Het werk is begin 2017 afgerond.
 • 45 SQUARE

  45 SQUARE

  Compact en comfortabel wonen aan de rand van het centrum. Aan de Berghemseweg in Oss zijn 28 sociale huurappartementen met een gebruiksoppervlak van 45 m2 opgeleverd.
zichtbaar: 1 t/m 10 van de 19Een ogenblik geduld a.u.b.