iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Mijn BrabantWonen

Nieuw klantportaal Mijn BrabantWonen

18 februari 2019 10:00

Sinds februari 2019 heeft BrabantWonen een nieuw klantportaal: Mijn BrabantWonen. Dit is de persoonlijke digitale plek voor alle huurders van BrabantWonen. Alle huurders worden hier persoonlijk over geïnformeerd, via een e-mail of een brief.

Niet iedereen ontvangt een bericht op hetzelfde moment. Voor het nieuwe klantportaal heeft u nieuwe inloggegevens nodig. Dit staat ook in de brief of e-mail die u ontvangt. U kunt dus niet inloggen met uw oude gegevens.

Heeft u nog geen bericht van ons ontvangen maar wilt u al zo snel mogelijk gebruik maken van het nieuwe klantportaal Mijn BrabantWonen? Neem dan contact op met het Klant Informatie Centrum. Zij helpen u graag verder.
Een ogenblik geduld a.u.b.