iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Klankbordgroepbijeenkomst BrabantWonen

Bijeenkomsten klankbordgroep

29 januari 2019 15:50

In februari zijn er in ’s-Hertogenbosch en Oss weer bijeenkomsten van de klankbordgroep. Het is interessant om te horen hoe een aantal actieve huurders denken over onderwerpen die voor BrabantWonen belangrijk zijn en wat hun wensen zijn. Heeft u interesse? U bent van harte welkom!

(Ont)labeling in ‘s-Hertogenbosch

In ’s-Hertogenbosch is een aantal complexen voorzien van een seniorenlabel. Dat betekent dat alleen woningzoekenden van 55 jaar en ouder in aanmerking komen voor een woning in zo’n complex. BrabantWonen voert nu een onderzoek uit naar de vraag of die labels gehandhaafd moeten blijven. Daarover praten bewoners mee tijdens de bijeenkomst van de klankbordgroep.

Datum: maandag 18 februari
Tijdstip: 18.00 - 20.00 uur
Plaats: Wijkcentrum De Stolp, Rijnstraat 497 in ‘s-Hertogenbosch

Proeftuin Ruwaard in Oss

In Oss praten bewoners over de Proeftuin Ruwaard. Deze unieke aanpak van vraagstukken in de wijk Ruwaard wordt tijdens de bijeenkomst in Oss toegelicht. Daarnaast worden vraagstukken geïnventariseerd die voor deze aanpak geschikt zijn.

Datum: dinsdag 19 februari
Tijdstip: 18.00 – 20.00 uur
Plaats: Wijkcentrum D’n Iemhof, Sterrebos 48 in Oss
Een ogenblik geduld a.u.b.