iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
BrabantWonen iedereen lekker wonen

Fout gemaakt in email over huurbetaling van februari

25 januari 2019 16:40

Gisteren heeft een deel van onze huurders een e-mail ontvangen dat de nieuwe huur voor februari klaar staat. Na een aantal telefoontjes van onze huurders zijn wij erachter gekomen dat er een fout in deze mailing is geslopen. In de link staat namelijk in sommige gevallen een lager huurbedrag dan normaal.

Wat is er gebeurd?

Per abuis zijn bij sommige huurders (een deel van de) servicekosten of het serviceabonnement niet meegenomen, waardoor er een lager huurbedrag dan normaal in de link terecht is gekomen.

Wat moet u nu doen?

U kunt gewoon betalen met de link die u heeft gekregen. U heeft dan al het grootste gedeelte van de huur betaald. Op korte termijn sturen wij u een nieuwe betaallink met het nog openstaande bedrag. Wij vragen u vriendelijk die link dan ook te betalen. Op die manier heeft u dan alsnog het hele huurbedrag betaald.

Betaalt u maandelijks gewoon handmatig de huur, dan kunt u gewoon het huurbedrag wat u altijd aan ons betaalt, overmaken aan ons.

Excuses voor het ongemak

Wij bieden onze excuses aan voor dit ongemak. Heeft u nog vragen hierover dan kunt u contact opnemen met de afdeling incasso.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 088 281 60 00, optie 2. U kunt van maandag tot en met vrijdag ook langskomen op ons kantoor tussen 08.30 en 12.30 uur of ’s middags op afspraak.
Een ogenblik geduld a.u.b.