iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Leegstandsbeheerder Ad Hoc schenkt Orthen-Links buurt-AED

Leegstandsbeheerder Ad Hoc schenkt Orthen-Links buurt-AED

23 januari 2019 16:45

Orthen-Links krijgt een buurt-AED in de wijk. Leegstandsbeheerder Ad Hoc heeft dinsdagavond 22 januari bewonerscomité Stichting Orthen-Links een AED geschonken. Ad Hoc heeft er sinds 2011 voor gezorgd dat de te slopen woningen in Orthen-Links tijdelijk bewoond en beheerd werden.

Alle Ad Hoc-bewoners zijn inmiddels vertrokken uit de wijk, omdat de laatste woningen nog voor de zomer gesloopt worden. Als dank voor de jarenlange fijne samenwerking met gastvrijheid van de buurt, Stichting Orthen-Links (STOL) en BrabantWonen, heeft Ad Hoc de buurt een AED geschonken.

De AED komt te hangen aan de tijdelijke Buurtkamer, een woning aan de Margarethalaan 8, waar iedereen gemakkelijk bij kan. Over enkele jaren, als de nieuwe Buurtkamer gerealiseerd is, verhuist de AED daar naar toe.
Een ogenblik geduld a.u.b.