iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
iedereen lekker wonen

Huur betalen met iDEAL

18 december 2018 10:05

Vanaf 1 januari bieden we u een extra mogelijkheid om uw huur te betalen. Betaalt u niet via automatische incasso? En hebben wij uw e-mailadres? Dan ontvangt u een e-mail met de mogelijkheid om meteen via iDEAL te betalen.

Wat gaat er veranderen?

Tot nu toe moest u er iedere maand zelf aan denken om uw huur over te maken. Wij zien dat huurders dat soms vergeten. Dat kan natuurlijk gebeuren. Daarom bieden wij nu een nieuwe betaalmogelijkheid aan. Iedere maand, wanneer uw nieuwe huur klaar staat, ontvangt u van ons een e-mail. In deze e-mail zit een betaallink van iDEAL. Met deze link kunt u met uw mobiele telefoon, tablet of computer, via uw eigen bank de huur betalen. Snel, simpel en makkelijk!

Wat moet ik doen?

Alle huurders die niet automatisch betalen en waarvan wij een e-mailadres hebben, krijgen vanaf eind december elke maand automatisch een e-mail. Hiervoor hoeft u geen actie te ondernemen. Op het moment dat u de e-mail heeft ontvangen kunt u door middel van het klikken op de betaalknop uw huur betalen.

Wordt uw huur door een instantie betaald?

Als uw huur door iemand anders wordt betaald, bijvoorbeeld door de gemeente, dan verandert er voor u niets.

Betaalt u de huur nu achteraf?

De link van iDEAL is voor de nieuwe maand en is beperkt geldig. Als u de huur nu achteraf betaalt kunt u helaas geen gebruik maken van de link. Als u de huur vooraf wilt gaan betalen kunnen wij u een betalingsregeling aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u de huur al betaald?

Als u de huur al heeft betaald hoeft u niets te doen.

Vragen?

Heeft u nog vragen dan kunt u de vragenlijst raadplegen. U kunt ook contact opnemen met de afdeling Incasso.

Met vriendelijke groet,
Een ogenblik geduld a.u.b.