iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
BrabantWonen zet actieve bewoners in het zonnetje

BrabantWonen zet actieve bewoners in het zonnetje

20 november 2018 11:15

Er is een groot aantal bewoners dat zich regelmatig inzet om de leefbaarheid in hun appartement of wijk te verbeteren. Daarnaast is er een groep bewoners die regelmatig meepraat over ons beleid en de kwaliteit van onze dienstverlening. BrabantWonen is ontzettend blij met deze mensen en waardeert hun inzet.

Enge Buren

Om ze daarvoor te bedanken was er op dinsdag 19 november een feestelijke bijeenkomst in Theater de Lievekamp in Oss. Ongeveer 300 bewoners uit ’s-Hertogenbosch en Oss kwamen daar samen om te genieten van een optreden van de muzikale theatergroep ‘Enge Buren’. Natuurlijk werden de gasten ontvangen met een drankje en een hapje en was er na afloop voor iedereen een tegoedbon voor een lunch.

BrabantWonen zet actieve bewoners in het zonnetje

De een gaat, de ander komt

Henk Roozendaal, directeur Klant en Samenleving, sprak aan het begin van de bijeenkomst zijn dank en waardering uit. Aan het einde maakte hij van de gelegenheid gebruik om zijn afscheid aan te kondigen en zijn opvolger, Rob Bogaarts, te introduceren.
Een ogenblik geduld a.u.b.