iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Hoogste punt Oeterselaan

Hoogste punt Oeterselaan 's-Hertogenbosch

26 oktober 2018 10:05

Medewerkers van bouwbedrijf Moonen werden op woensdag 24 oktober jl. in het zonnetje gezet. BrabantWonen trakteerde de medewerkers op friet en snacks ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van de bouw aan de Oeterselaan in 's-Hertogenbosch.

Bouwbedrijf Moonen bouwt in opdracht van BrabantWonen momenteel 52 appartementen aan de Oeterselaan. De verhuur van de woningen is inmiddels gestart. “Oplevering van de woningen staat gepland in het voorjaar van 2019”, aldus een tevreden Bert Wagt, projectleider van BrabantWonen.
Een ogenblik geduld a.u.b.