iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
/af/uploads/c/1024x/5/7/huisregelborden-page-1-trap-azalea.jpg /af/uploads/c/1024x/4/1/huisregelborden-img-0990-lr-hologrammen.jpg /af/uploads/c/1024x/6/a/huisregelborden-img-1008-lr-bordje.jpg

"Home is where your heart is": bijzondere huisregelborden!

18 oktober 2018 12:15

Huisregelborden zie je overal, in scholen, bij bedrijven, bij sportverenigingen en ook in appartementencomplexen van BrabantWonen. Gedrags- en huisregels zorgen voor een stuk duidelijkheid voor iedereen. Het is dus handig om de huisregels te communiceren. Maar wat is nu de beste manier?

Vanuit onze bewoners kwam daarom vraag: “Kan er een vriendelijke vorm gezocht worden voor het bord van BrabantWonen met de huisregels?”

Dit project is opgepakt door een groep van betrokken bewoners, wijkbeheerders en huismeesters van BrabantWonen. Onder leiding van beeldend kunstenaar Erik Vink is er intensief samengewerkt aan een creatieve oplossing waar iedereen blij van wordt!

In de komende maanden en het volgend jaar zullen deze nieuwe huisregelborden in alle appartementencomplexen te zien zijn.
Een ogenblik geduld a.u.b.