iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Gouden huurders s-Hertogenbosch 2018

Gouden huurders ’s-Hertogenbosch in het zonnetje gezet

28 september 2018 15:55

Vijftig jaar op hetzelfde adres wonen is bijzonder. In ’s-Hertogenbosch zijn er dit jaar ruim twintig mensen die vijftig jaar, al dan niet met partner, dezelfde woning van BrabantWonen huren. Voor BrabantWonen reden genoeg om deze Gouden Huurders in het zonnetje te zetten.

Op donderdag 27 september werden de 22 jubilarissen getrakteerd op een lunch bij restaurant Croy De Pettelaar in ’s-Hertogenbosch. Rob Bogaarts, Manager Ontwikkeling bij BrabantWonen, verwelkomde de gasten. Hij ging in zijn toespraak terug naar het jaar 1968, het jaar waarin de genodigden hun huurovereenkomst met BrabantWonen tekenden.

Martin Luther King, de Tour de France van 1968, de Beatles en de prijzen van koffie passeerden de revue in zijn toespraak. De genodigden genoten van de lunch en de onderlinge gesprekken. Ze spraken hun waardering uit voor het initiatief. Met een mooi boeket gingen zij tot slot met z’n allen op de foto. Buiten natuurlijk, onder een stralende zon en met Zuiderplas op de achtergrond. 
Een ogenblik geduld a.u.b.