iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen iedereen lekker wonen
Nieuws
Thoman Hopman

Nominatie 'meest betrokken bewoner'

11 september 2018 10:45

Op 11 oktober a.s. wordt er door Renda, het kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw, de Dag van de Bewoner georganiseerd. Naast presentaties en workshops vindt er die dag ook de verkiezing van de ‘meest betrokken bewoner’ plaats.

Thomas Hopman, één van de bewoners van de NOM-woningen aan De Groene Brink in Oss is hiervoor genomineerd. Thomas deelt met veel enthousiasme zijn ervaringen met de NOM-woning en de bijbehorende installaties met geïnteresseerden vanuit de corporatie en installatie wereld.
Een ogenblik geduld a.u.b.